Meglepően gyorsan, néhány nap alatt beláthatta az MTVA, nem igazán lesz védhető, hogy tényként kezelték a Kossuth Rádióban az Elkxrtuk című politikai krimi narratíváját.

Helyreigazítást közölt a Kossuth Rádió Dobrev Kláráról

Fotó: Facebook

November 10-én a Jó napot, Magyarország! című magazinműsorban (ahol a hallgatóké a főszerep), beolvasták „a Dobrev Klára által kért” helyreigazítást, amelyet a 24.hu idézett:

2021. október 26. napján a Kossuth Rádió műsorában valótlanul állítottuk, hogy dr. Dobrev Klára 2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről döntött volna. Ezzel szemben a valóság az, hogy dr. Dobrev Klára semmilyen döntést nem hozott az úgynevezett 2006 őszi zavargások vonatkozásában.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Horizont: 11.29

Olyan reménytelen. :)
vacsi
@Horizont: Jó, hogy legalább Ti egyetértetek!
ómió
@Eladott Ország: Történelmi csúcson? Akkor, eszerint a 2010-es 22000 milliárdos adóssághegyetekhez - amit "nyócév" alatt hoztatok össze 8000 milliárdból (leigáztátok ismét az országot) - mára már sikerült hozzáadnod annak évi 1000-1500 milliárdos kamatos kamatait is. Kár, hogy a számtani képességeid némi javulását nem a mentális kapacitásod, hanem csak a hazugságpotenciálod képes követni!
Nyírfa
Látta valaki A palota ékköve című dél-koreai sorozatot? Abban szerepel Csánggum - Dzsángüm -, s az ő magyar hangja Gubás Gabi. Szenzációs volt, maga a figura is, végtelenül emberi, tele lelkiséggel, ártatlansággal. Így aztán összefonódott a karakter Gubás Gabival, a hangja alapján úgy gondoltam, ő is szép ember lehet. Láttam aztán magyar sorozatban, nem tetszett, sem az általa megformált figura, sem a játéka. Csalódás volt, jelentéktelenné vált, és most már az is marad.
evacica
Kis stílű szánalmas hazug banda! Velejéig romlottak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.