Mindezt Szél Bernadett független képviselő írta meg a közösségi oldalán. 

Kiderült! Áder János a Magyar Honvédség különgépével repült a glasgowi klímacsúcsra, nem menetrend szerinti járattal

Fotó: ANDY BUCHANAN / AFP / POOL

Szél szerint "a szavak helyett cselekvésről és hitelességről szónokló" Áder ugyan megtehette volna, hogy menetrendszerinti járattal utazzon, de Szél Bernadett adatkérésére kapott válasz alapján inkább a különgépet választotta.

Beadtam egy adatkérést a Köztársasági Elnöki Hivatalhoz, most jött meg a válasz: nem menetrend szerinti járattal utazott az államfő, hanem honvédségi különgéppel

– számolt be a különös esetről az ellenzéki politikus, aki felhívta a figyelmet, hogy a szlovák államfő Zuzana Caputová Bécsből kereskedelmi járattal utazott Skóciába, mivel ő tartja magát a tavalyi vállalásához, miszerint 2030-ig klímasemlegessé teszi a szlovák elnöki hivatalt.

Áder elnöki programjának fókuszában a környezet- és klímavédelem áll, magát zöld köztársasági elnök tartja.

Forrás: 24.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Érdekes. 2010 előtt meg tudták oldani a politikusok, hogy ne magángéppel, kormányzati géppel repkedjenek. Ez a bajszos szar, a tarajos és a köpcös meg olyan lazán repcsiznek a kormányzati gépeikkel, mint más a biciklijére pattan, ha el kell ugrani fél kiló kenyérért. Kérdést, hogy ezt miért csinálják?

Félelemből vagy kivagyiságból nem akarnak vegyülni a néppel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@KisTehen: Persze, a vírus miatt luxusrepcsiznek :) Jajjj
fergeteg
Kurva bolsi bolsi anyátokat ! Mi a gond ezzel?
Toller Béla
Janit nem lehet kihagyni ! Ha egy menetrend szerinti gép teljes első osztályát lefoglalják neki még mindig olcsóbban jöttük volna ki !
szegfue
@fergeteg: Ne akard elhitetni, hogy nem érted... ennél azért értelmesebb vagy. Kérdésedre válaszolva: csupán az a gond, hogy a klimacsucsra ment és "Áder elnöki programjának fókuszában a környezet- és klímavédelem áll, magát zöld köztársasági elnök tartja." Egyébként picit jobban figyeljél, mert elrontottad:)) Nem "Kurva bolsi bolsi anyátokat!" kellett volna irnod, hanem "libsi bolsi", mert ez a menő...
ómió
Pedig Dugógeri módra nyilván biciklin kellett volna! Sőt! Úgy, mire odaér, még bele is zöldül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.