Ahogy arról mi is beszámoltunk a független politikus Szél Bernadett az előválasztás alkalmából Józsefvárosban népszerűsítette helyi jelöltet ezzel a sajátos produkcióval. 

"Hülye, szánalmas, ostoba, nevetséges, felesleges" – ezekkel jellemezte Bayer Szél BernadettetKép:YouTube

Erre reagált most közösségi oldalán Bayer, aki annyival kommentálta:

Ha esetleg rossz kedve támadna, vagy úgy érezné, semmi sem sikerült, esetleg azt gondolja, felesleges a puszta léte ezen a világon – nos, ebben az esetben haladéktalanul nézegessen rappelő Szél Bernadettet, és minden helyre fog zökkenni.

A publicista szerint megnyugtató az a bizonyosság, hogy van az emberi hülyeségnek, szánalmasságnak, ostobaságnak, nevetségességnek és feleslegességnek egy olyan szintje, olyan mélysége, ahová ön nem süllyedhet soha.

Mert ott Szél Bernadett és az elvtársai tartózkodnak.

- tette hozzá a végére.

Forrás: Facebook
Címlapkép: YouTube

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@CsipkeRózsa: Nem igazán! Ilyen "lovagias" a nőkkel a NER lovag keresztes Bayer elvtárs! Egyben téved! Ő és a Bencsik, Stefka trió színvonalát már a mélytengeri búvárok sem találják!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Ilyen a homo f@szkalapikusz, amikor ugat...
Emmersson71
Sz. Bermadett átjátszott minimum HÁROM fővárosi kerületet a Fidesz kezére. Az is legalább ennyire undorító volt, mint ez a produkció!
rokker33
Igaza van! SZELES Bettyke nagyon gáz! Nem rappelni kell hanem dolgozni ha már milliós fizetést kap az a pénz az emberek pénze ő meg jól szórakozik! Illik az egyénisége az összefosásos bohóc párthoz!
csipetke
Vannak a fideszben fura fazonok,akik nem a penge agyukról híresek,azaz,szinte debilek,de ez a bayer még gyökér is.Egy igazi tahó. Hozza a fideszes színvonalat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.