Egy helyi vendéglő így szeretné megköszönni a megfeszített munkájukat.

19 forintért étkezhetnek az egészségügyi dolgozók egy veszprémi étteremben

Fotó: Pixabay

Az ATV honlapja számolt be róla, hogy a veszprémi étteremtulajdonos az egészségügyi dolgozók koronavírus-járványban végzett megfeszített munkáját szeretné megköszönni ezzel, ráadásul az ebből származó bevételt is jótékony célra kívánja fordítani. 

A veszprémi kórház közelében található leves és tésztabár tulajdonosa azt mondta, hogy azt a megfeszített munkát szeretné így megköszönni, amit a kórházakban, vagy az oltópontokon dolgozók végeznek.

„Arra gondoltunk, hogy jól jönne nekik egy meleg leves az ebédszünetükben, és mivel közel van a kórház így gyakorlatilag akár át is tudnak jönni hozzánk”

– mondta az ATV híradójának Varga László, a tulajdonos.

Az akció december 15-ig tart. Az egészségügyi dolgozók, ha bármilyen irattal, belépőkártyával igazolják a munkájukat, jogosultak a 19 forintos levesre. A tulajdonos egyébként azt mondta, hogy az így befolyó pénzből a kórház gyermekosztályának vásárolnak majd játékokat.

Forrás: atv.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Megható olvasni erről az összetartásról és a hősök megbecsüléséről, mert ezek az orvosok, ápolók hősök a szó legnemesebb értelmében.
rokker33
@Rizikó: Sajnos Orbán a kormány tagjai és az ellenzéki politikusok nem így gondolkodnak!!:( Vagyis de a parlamentbe a minőségi Gundel étterem biztosítja a levest mondjuk az 200 forint nem 20 de még akkor is felháborítóan olcsón színre ingyen zabálhatnak a mi "kedves védelmezőink" ...Egész évben...
ómió
Az éves "derekas" fizuemelések után, akkor, már csak az ingyenkonyha hiányzott nekik?
Emmersson71
Nem jobb volt tavaly megtapsolni őket? Ja..NEM!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.