Az igazságügyi miniszter csütörtökön a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben állítja: „Kitartunk amellett, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát”.

Varga Judit szerint Brüsszel pénzért a magyar gyermekek lelkét akarja Fotó: Varga Judit/Facebook

Milyen Európai érték az, amikor pénzért cserébe a gyermekeink lelkét akarja Brüsszel?

– tette fel a kérdést Varga Judit, majd kiemelte: „élő, megkötött szerződéseink vannak” azokra a forrásokra, amik járnak a magyar embereknek. Az EU most mégis át akarja nevelni kisgyermekeinket az óvodákban és az iskolákban – vélekedik Varga.

Szerinte 2015-ben még azért támadták Magyarországot, mert megvédte a határait, most pedig amiatt indítottak hadjáratot, mert „meg akarjuk védeni gyermekeinket”.

Mert nem engedjük be az LMBTQ-lobbit az iskoláinkba. Mert megállítjuk a genderőrületet iskoláink, óvodáink kerítésénél

– fogalmazott.

Varga Judit az EU részéről indított támadássorozat újabb fejezetéről is szólt:

az Európai Bizottság (EB) a kötelezettségszegési eljárást további szakaszba léptette Magyarország ellen, az uniós joggal összeegyeztethetetlennek bélyegezve a magyar gyermekvédelmi törvényt.

A miniszter rögzítette: az, hogy a magyar gyerekeket hogyan nevelik, a magyar szülők kizárólagos joga. Véleménye szerint ő hiába fejtette ki ezzel kapcsolatban a kormány álláspontját, azt az EB rendre figyelmen kívül hagyja és egyből ideológiai hadviselésbe kezd.

Varga Judit bejegyzésében a leghelyesebbnek azt nevezte, ha az emberek népszavazáson döntik el a vitát. 

A miniszter leszögezte azt is, hogy Magyarország meg kívánja és meg is fogja védeni kultúráját, nemzeti identitását és ebből fakadó családi értékeit. „Mint szabad és független országnak, ezt a jogot az uniós és nemzetközi jog egyaránt garantálja” – tette hozzá.

Forrás: MTI
Fotó: Varga Judit/Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nem láttam még embert akinek a kormányzati bohóckodás ennyit ártott volna. Mentségére szóljon, hogy a kormányülésen kérhet orvosi segítséget Käsler mekkmestertől, hiszen már nem az a gondja, hogy daganata van, hanem ő maga a daganat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Juditka véletlenül a Faustot emelte le a polcról?
Mert az ugyanúgy újdonság neki, mint az európai jogrendszer. Nem is vett észre különbséget.
Aki Én
@verőce21: Az a legnagyobb baj, hogy erről szó sincs. Nem veszed észre, hogy mennyire át vagy baszva, te megvezethető lúzer. De legalább ne vernéd nagydobra.
verőce21
@Aki Én: A gyerekeink a jövőnk! Nem hallottál még erről, te szerencsétlen lúzer...?
Nyírfa
Ha csak egyetlen példát kellene bemutatnia az állításai igazolására, már akkor jó nagy szarban lenne. Ez az antinő, amikor a szájára veszi a gyermekeinket, kiráz a hideg: olyan kegyetlen, olyan hamis, annyira műmájer: mindennek az ellentéte, amit elhitetni akar magáról.
Sajnálom a gyermekeit.
csak úgy....
@verőce21: ki a tökömnek köll a múltatok,föleg nem a jelenetek!? frankón elvarázsolt benneteket óz az állítólagos jövötökkel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.