Előbb nyaralt, később november eleji határidőt ígért, aztán azt visszavonta, most pedig, hogy már decembert írtunk, az Amnesty Internationalre mutogat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, Péterfalvi Attila, aki szűk öt hónap alatt sem tudott elkészülni jelentésével a Pegasus-ügyben.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nem szar ez, hogy csak úgy elkapkodja...
colibri
Ez is egy a sok közül, akit jól célzott s@ggberugással kell minél előbb megszabadítani hivatali székétől!
Nessy
Jó munkához idő kell! A lassúhoz még több! Ha meg még ki is találni mit hazudjon, na az aztán az idők végtelensége!
Eladott Ország
Péterfalvi Attila fidesz csinovnyik, már három hónapja belekezdett a kémprogram magyarországi felhasználásának körülményeit, illetve jogszerűségét feltárni hivatott vizsgálatba. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy aligha Kósa váratlan őszintesége zavarta össze a derék biztos urat, a vizsgálódás végét pedig valahova a parlamenti választás utáni időpontra lőném be. Addig meg érjük be Szijjártó átlátszó mindent tagadásával, miszerint a szakmája miatt senkit nem hallgatnak le Magyarországon.
kissé felnőttem
sok lehet az ujnál ujabb fejlemény, nem keveseket figyelhettek akkor 2200 ról volt ÁLLITÓLAG birói engedély ha volt ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.