A kormány 42 milliárdot ad a Mátrai Erőműnek, miközben a baloldal külföldi kézre juttatta, most pedig bezárná azt – mondta a Fidesz szóvivője az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában. 

Fidesz: bezárná a Mátrai Erőművet a baloldal
Fotó: MTI/H. Szabó Sándor

Horváth László a felvételen kifejtette: a baloldal miniszterelnök-jelöltje azt nyilatkozta, hogy az erőművet nem éri meg fenntartani, és az ott dolgozó több ezer embernek máshol kell munkát találni.

Ez a teljesen felelőtlen és érzéketlen álláspont egyáltalán nem veszi figyelembe, hogy Magyarország biztonságos energiaellátásához nélkülözhetetlen a Mátrai Erőmű működése és az itt dolgozók megfeszített munkája

- hangsúlyozta a politikus.

Horváth László aláhúzta, hogy a kormány számára az erőmű stratégiai fontosságú, ezért került újra állami kézbe, és ezért modernizálják a következő években.

A kormány a legutóbbi ülésén úgy döntött, hogy az energiaellátás folyamatossága és a munkahelyek megőrzése érdekében – hazai forrásból – 42 milliárd forintot juttat a Mátrai Erőműnek.

A magyar emberek, háztartások energiaellátása, az erőmű és az itt dolgozók munkahelye biztonságban van, és biztonságban is marad. A baloldal miniszterelnök-jelöltjének pedig azt üzenjük, hogy el a kezekkel a Mátrai Erőműtől

- fogalmazott a Fidesz szóvivője.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/H. Szabó Sándor

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

K-2SO
Esetleg pár szót arról a bődületes mennyiségű pénzről, amit az állam vesztett ezen is, de amin valami csoda folytán Mászáros nyert.
Esetleg Áder Jánossal - aki a klímát nem kímélve védi a klímát - egy közös interjúban a környezetszennyezésről is szeretnénk pár gondolatot hallani.
Esteleg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@ómió: Efftársad neked a sarki tolvaj...
Tudod, ott a karmelita kolostornál!
ómió
@Dr. Proktor: Neked stílszerűen csak az aligátor lehet az efftársad meg, akiknek csápolsz, bolsiék fajkreténje! Ilyen súlyos az agyzsugorod, hogy ott is efftársnak nevezve érzed magad, ahol csak az agyhiányod mondatja azt veled?
Rizikó
Parádésan védi a kormány a magyar érdekeket és ez nagy felháborodást kelt az ellenzék soraiban. Lehet tippelni miért!
csak úgy....
@Rizikó: majomparádésan! :) tippelek,gyogyi vagy shiki.
Néro
Jahhh. Be. Fitymák meg még adják veszik párszor. Ezeknek a Fityma-Köpnömkőknek nincs a pofáján bőr. Ilyen alja tróger tolvaj cinikus szemét kormánya még sosem volt ennek az Országnak. Bár csak pont olyanok mint éltetőik.
Rakás-nyik-ek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.