Igazi, hamisítatlan homokhátsági trágya és helyben termett csiperkegomba várta Márki-Zay Pétert Szeged-Kiskundorozsmán, politikai fórumán.

Trágyával kínálták Márki-Zay Pétert, mert a fideszes szavazókat állítólag megalázó kijelentéssel illette

A Promenád beszámolója szerint az illatos meglepetést az a Szabó Bálint (Mindenki Szegedért Mozgalom) akarta átadni Márki-Zaynak, aki volt már korábban fideszes, MSZP-s, néhány hónapja pedig azzal a kamusztorival borzolta a kedélyeket, hogy valakik elrabolták, és cipőfűzőjével egy égő (!) szalmabálához kötözték.

Szabó Bálint szerint az ajándék apropója az volt, hogy 

a polgármester a fideszes szavazókra megalázó kijelentést tett, de nem szabad elfelejteni azt sem, hogy korábban a DK-s szavazókat egyenesen hazaárulónak nevezte.

Márki-Zay nem vette át a csomagot, de megköszönte és embereinek azt mondta, tegyék már le neki valahova.

Forrás: promenad.hu

Fotó: Facebook/Mindenki Szegedért Mozgalom

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Félre értik a szavazók valójában a fidesz a ganyéj, és gombaként táplálkoznak a hívek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Viselkedni tudni kell, és azt otthonról hozza az ember. Nem iskolai tananyag!
Sámannus
Félre értik a szavazók valójában a fidesz a ganyéj, és gombaként táplálkoznak a hívek.
namihami
Szabó Bálint? Ez volt már minden, csak akasztott ember nem.
Az átadott tárgy tökéletesen jellemzi az átadót.
Béla333
Nem tudom pontosan mit is mondott Márki-Zay a maffia hívőkre, de az biztos, hogy nem csak a maffia a hibás abban, ami ebben az országban jelenleg van, hanem a gondolkodásra képtelen, fanatikus hívei is!
Aljas mocsok banda birka hívekkel!
RonaGyuri
Mindeközben:
Egy újabb 2 in 1, a bácskai fauve-ista bevadul

A Párt központi napilapja: „Rideg nemzetárulók”:

Igen nem viccelnek –úgy Orbán módra: ami jár az jár – ez a szaros migráncs pataszt-bunkó minősíthetetlen – olyan Bayer-i – hangnemben mocskolja Márki-Zay Péter –nek anélkül, hogy kiejtené a nevét a száján. „a szabadkai, ungvári vagy kolozsvári magyaroktól, akiknek ősei nemritkán rakásra pusztultak, évszázadokon át a vérüket adták azért, hogy ma egy balliberális szavazópolgár finnyásan eltartott kisujjal bólogathasson annak a hódmezővásárhelyi prófétának, akinek fogalma sincs, tulajdonképpen mennyi magyar is él most a nagyvilágban? Migránsként kezeli, jöttmentként emlegeti a határon túliakat”.
Pedig ugye: Demeter, Vidnyánszky, meg a többi szaros paraszt-suttyó a környező országok selejtjéből ….
Rizikó
Készül az ellenzéki vereség és Márki ennek az egyik fő segítője. Félreérthető és vállalhatatlan kijelentései a kormányt erősítik. A rezsicsökkentés átalakítása, amiről beszélt, mert a mostani rossz. Hát ezzel újabb szôget vert az ellenzék koporsójába! Köszönjük Péter!
Béla333
A fanatikus maffia hívőknek az a jó "rezsicsökkentés", amikor az eladási láncba beiktatnak egy olyan céget, aki nem csinál mást, mint lefölözi a magas díjakat akkor is, amikor a világon mindenütt csökkennek az árak.
De a bírkáknak ez kell, szeretnek sokkal többet fizetni a maffiának! Akkor fizessenek - ők!

"Olyan lehetőséget kapott az államtól egy svájci központtal működő, részint offshore hátterű cég az utóbbi négy évben, ami egészen egyedülálló módon tudta gazdagítani a tulajdonosait.

A MET magyarországi leánya úgy csinált rengeteg pénzt (2012-ben például adózott eredménye közel 50 milliárd forint volt), hogy az állam rendeletekkel és nagyszerű szerződésekkel biztosított számára kivételes helyet a hazai földgázpiacon. Annyira nagyvonalú volt a kormány, hogy három ellenzéki párt (MSZP, Jobbik, LMP) is feljelentést tett az ügyben, többek között hűtlen kezelésért, csalásért és pénzmosásért."
444.hu/tldr/2015/01/14/a-legtobb-penzt-most-igy-lehet-csinalni-magyarorszagon

Rezsicsökkentés a maffia módszereivel...
Pági
@Rizikó: nincs igaza. A rezsicsökkentés változtatása logikus.
csak úgy....
a fidesz már nem is párt,inkább valami bunkók gyülekezete!
Rizikó
@Pági: Az lehet, hogy Neked logikus, de magam már ismerem a szocialista- kommunista-liberális-bolsevik kommunikáció jelentését.

Rezsicsökkentés átalakítás igazságosabbra= mindenkitől elvesszük és megfizettetjük, akinek a minimál bértől picit nagyobb a jövedelme és odaadjuk a munkakerülőknek.
Mindezt azért, hogy fizessenek a gazdagok!

Köszönöm, nekem ne alakítgassanak semmit az ellenzékiek!
simmering73
Nincs annál bájosabb, mikor egy shikari 8:32-kor itt püföli a klaviatúrát és dologidőben a munkakerülőkről lamentál.
Csizmás Kond
@Nessy: Így van, viselkedni tudni kell amibe beletartozik a beszéd is, mert bár valami nagyot akart mondani, a végére nagyon sértőre sikerült...sőt az ő sokatigérő, mindentjóvátevő dumái is épp olyan etető trágya mint amit ő vizionált.
Nem azzal kell érdemet szerezni, hogy a másikat megalázzuk, de sajnos ebből már más nem lesz mert nagyon szélsőséges húrokat penget mindenki.
nezelodo
Ez az elrabolt féleszű még sokra viheti, jobb ha résen lesz a Vitya.
Rizikó
@Béla333: Szóval a rezsicsökkentéssel elveszik a pénzt tőlünk és kevesebbet fizetünk, de annyira hülyék vagyunk, hogy nem vesszük észre, ez mennyire drága nekünk!

Ma ez a tartalom vittel el az ellenzéki pálmát! Holnap is győztest hirdetek ebben a kérdésben!
Nessy
@Csizmás Kond: Lennél szíves ezt elrebegni a naponta megszólaló kormánypártiaknak is?
Gyurka80
@Sámannus: Te meg a dk valagombája vagy!
Béla333
Na mégegyszer a gyengébbek kedvéért:

2015 január 14., szerda 10:17
"A MET magyarországi leánya úgy csinált rengeteg pénzt (2012-ben például adózott eredménye közel 50 milliárd forint volt), hogy az állam rendeletekkel és nagyszerű szerződésekkel biztosított számára kivételes helyet a hazai földgázpiacon."
"Az MVMP az olcsón behozott gáz hasznával tulajdonosát, az államot is gazdagíthatta volna. Vagy adhatta volna olcsóbban a gázt a fogyasztóknak, ezzel is segítve a rezsicsökkentést. De egyiket se tette. Az olcsón behozott gáz hasznát ugyanis a svájci MET Holding magyar leánya, a MET Magyarország Zrt. fölözhette le.
A modell lényege ez:
A MET egyik leánya, a METI megvette nyugaton az olcsó gázt.
A gázt az osztrák – magyar határon eladta az MVMP-nek.
Az MVMP a gázt áthozta a határon, élve az ingyenes hozzáférés lehetőségével, lásd az ellátásbiztonságra hivatkozó, évente meghosszabbított rendeletet.
Az MVMP még ugyanaznap az áthozott mennyiséget minimális felárral eladta a MET-nek.
A MET az olcsóbb gázt már szabadon eladhatta Magyarországon.
Az állam tehát a gyakorlatban átengedte a vezetéket egy piaci szereplőnek. Erre utal, hogy a szerződések szerint csak annyi pénzmozgás történt, hogy a MET kifizette az MVM-nek azt a kicsi felárat, amit a határon átszállításért felszámoltak. Ez 2 forint 50 fillér volt köbméterenként. A magyar oldalon az MET által visszavett gáz ára pedig 32 forinttal volt olcsóbb köbméterenként, mint amennyibe a hosszú távú szerződés alapján érkező orosz gáz került 2012-ben."
444.hu/tldr/2015/01/14/a-legtobb-penzt-most-igy-lehet-csinalni-magyarorszagon

Ez amolyan maffia virtus...
karma1
Juj nahat, milyen rendes ez az ex fideszes elrablott emberke! Hogy izgul a DK-ert, mert mzp egyszer csunyan beszelt a DK-rol! Mi van, oda akar legkozelebb atulni a balintka?
Sámannus
@Gyurka80: Te meg bújj a valagomba nagyokos.
Rizikó
Köszönjük meg Márkinak, hogy felnyitja a Fideszes szavazók szemét! Itt csak elnyomás, sértegetés, politikai leszámolás, folytatólagosan elkövetett jogsértések várnak a Fidesszel szimpatizálókra, ha ezek fognak uralkodni!

Mindenkit megsarcolnak, égbe elemlik az árakat, kiszolgálva a multikat szótlanul tűrik, hogy tömegeket dobjanak az utcára, még jobban leépítik az egészségügyet, hiszen sok az ágy és nyílt diktatúrát bevezetve mindenkit megveretnek az utcán, aki tiltakozni mer!

Na kérem, az a hiteles ellenzéki program!
ómió
Sötétséggel is kellett volna! Az az ő miliője!
csak úgy....
mzp. ganyét kapott a ganyéktól? -mi mást adhattak volna mint magukat..
Csizmás Kond
@Nessy: ...ha ilyent mondanak mindig teszek megjegyzést
Gyurka80
@Béla333: a 444 marha hiteles, soros újságja! Olvasd csak neked való!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.