A Budakalászi dámanciák egy csoportja kövekkel dobálta a Szépművészeti Múzeum bejáratát, mert elkérték a védettségi igazolványt, egyetlen Budakalászi dámancia sem vette fel az oltás egy adagját sem. Az összecsapásokban három ember megsérült. Cikkünk frissül!

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Ottó2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Ilyen esetet kizárnék! Ugyan is akinek nincs oltása, a megfelelő védelme,és ezt nem tudja igazolni, semmiféle csoportosulásban de közhasznú helyekre, közellátó helyekre be nem teheti a lábát! ha bárminemű betegsége van az ingyenes orvosi ellátás nem adható neki, szíveskedjen fizetni és minden tevékenységet beárazva, csak dupla áron vehetne igénybe! ha nincs mibul akkor kihull! Ha értékes elme akkor oltott, ha szennyagyú akkor pusztuljon csak káros a társadalomra! >> amolyan gyurcsány, zay, ujhelyi, jakab, stb. fajta
Rizikó
@Nessy: Nincs dámencia szó! Innentől fake news az egész. Valamelyik túlértelmiségi szeretné a szellemi fölényét fitogtatni, csak kiderült, nem mi vagyunk az ostobák!
Nessy
@Rizikó: Nekem is ez a meggyőződésem. De én már koromnál fogva óvatosan fogadok új szavakat, mert lehet, hogy a fiatalságnak jelent valamit, ha nekem nem is, esetleg teljesen mást. Hiába, ez már a generációs szakadék. Ameddig dolgoztam, többet jártam emberek közé, tudtam követni, de jelenleg csak irigyelni tudom a gerinctelen embereket. :-))
Rizikó
@Nessy: Ez a hír arra játszik, hogy senki nem akar bunkónak tűnni, hogy esetleg nem ismer egy kifejezést, ezért automatikusan rávágja, hogy ismeri.
Nem ismerem ezt a szót, szerintem ilyen nem is létezik és aki mást mond, az bunkózzon csak le nyugodtan. És a hivatkozott Origo cikk nem létezik.
Legyél bátrabb, legyen több önbizalmad, hogy valami nyikhaj ne tudjon bolondot csinálni belőlünk!
Nessy
@Rizikó: Igyekszem megfogadni a jó tanácsot! .- )))))
Sámannus
@Németh István: Hogyé osztod itt az észt nagyokos?
Te vagy a hülyébb vagy ezek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.