A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) vezetősége arra figyelmezteti Márki-Zay Pétert, hogy – futballnyelven szólva – fejezze be az "utánrúgásait", mert ezekért a normális társadalmi élet szereplőitől is "kiállítás" jár.

Sajátos módon fenyítették be Orbán "civiljei" Márki-Zay Pétert
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Békemenetek szervezésével is szívesen bíbelődő CÖF-CÖKA csütörtökön azt közölte az MTI-vel: az ellenzéki miniszterelnök-jelölt "úgy tűnik, hogy mindent mesterfokon tud, kezdve a trágyázástól az aberrált jelző használatáig. Közgazdászként is repeszt, hazugságnak nevezi a rezsicsökkentést, majd pár napos gondolkodás után bejelenti, hogy ő megtartaná, de másként csinálná".

"Nagy a duma, nem veszi észre, hogy ő még csak egy hordószónok, de azok között is a gyengék közé sorolható. Az aberrált szót nap mint nap használja fűre-fára, beteges ismételgetéssel, és úgy véli, mindenre tud orvosságot, azaz a 21. század polihisztora"

- fogalmaztak.

Hozzátették, hogy Márki-Zay Péter

újat, hasznosat nem tervez, csak a meglévő, kifejezetten jól működő kormányzási eredményeket "übereli".

"Leszögezzük, hogy az ismételgetés perverzióra utal, ezzel nem lehet meccset nyerni. Irány az öltöző, és utána a grund" – áll a CÖF-CÖKA vezetőségének közleményében.

Forrás: MTI

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Félnek a CÖF-ögő fiúk, hogy Márki-Zay kormányra kerülése esetén vége lesz a habzsi-dőzsi közpénz szórásnak, sőt! Talán még meg is kérdezik tőlük, hogy hol van a lé?:

"100 millió forintot adományozott a CÖF-nek az állami lottócég Szerencsejáték Zrt."
atlatszo.hu/kozugy/2020/09/07/100-millio-forintot-adomanyozott-a-cof-nek-az-allami-lottoceg-szerencsejatek-zrt/

Így nem csoda hogy milyen aktívak a srácok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
sajátos módon éppen a firkászok nem tudnak magyarul.
durbincs
@Rockxy:@Horizont: @kissé felnőttem: persze maguk a messzi oláh bánya mélyén ? csak tovább töcskölik a csilléket ?
durbincs
@Aki Én: elökaparták magát is a köztudott értelmi fogyatékost ? mint a térdig gumicsizmás bárányeröszakoló ???@Emmersson71: .t ?
durbincs
@Eladott Ország: mert elgurult a gyógy-szere ? Tódi ? @simmering73: és magának is Bezzeg-Tahó ?
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: @sgl:@Toller Béla: ? @Giovanni Alba: @gina:? @Havanagi: @lampa laz: @jesz:@Aki Én: @Lepényleső: @Cucika: @Klubtag: @time-shift: @magyar1: @RonaGyuri: ?@human: @Nyírfa:,@Néro:@solidedge: @szaboria1:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.