Szép munka a hírszerkesztés, viszont nagyobb felelősséggel jár annál, mint amit tulajdonítanak neki. Néhány szerkesztő vagy nincsen ennek tudatában, vagy nagyon is tisztában van vele, és ki is használja. (Ne legyek naiv, igaz?) A Tárki A választástól és a nagypártoktól való elfordulás című politikai-választáskutatási eredményét az online médiumok az alábbi címekkel hozták le.

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
tsabeeka: grat jo a blogod :) szerkesztoknek mindig van felelosege, csak nem mindenki eri fel ennek a sulyat...
tsabeeka
@adsl70: köszi. én attól tartok, hogy jelen esetben felmérte, csak a kattintási szám vagy valami más érdek ezt felülírta.
adsl70
pont erre gondoltam csak arnyaltan akartam firkalni :-) most a hagyomanyos " kenyeret es cirkuszt.." media alapja csak most a cirkusz a menobb..
nanena
Ebből az összeállításból azt következtetem, hogy,
1. STOP szerkesztő mszp-hez húz, vagy utálja fideszt
2. MNO szerkesztő fideszpárti
3. Hírszerző és Inforádió megpróbál kívül maradni a csatán, nem foglalni állást, ill. rokonszenvet a nemszavazókkal
De lehet, hogy tévedek. Mert a szerkesztők véleménye független. Ugye?
Mi csak manipuláció alanyai vagyunk? Annyira lenéznek bennünket, hogy azt gondoljáj, nem eleve előitélettel kezeljük ezeket az adatmagyarázatokat? Vagy mindenki csak a saját táborát akarja elkábítani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.