A múlt héten lemondott államtitkár nem vesz részt az Országgyűlés Mentelmi bizottságának ülésén.

Völner nem megy el a Mentelmi Bizottság ülésére, mert szerinte vádak elnagyoltak és zavarosakFotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Völner a bizottság elnökének, Hargitai Jánosnak december 10-én írt levelében az olvasható, bár megkapta az értesítést az ülésre, azon nem kíván részt venni – írja a 24.hu. A laphoz eljutott levélben arra is kérte Hargitait, hogy döntsenek mentelmi joga kiadásáról.

A Legfőbb Ügyészség általam is megismert tartalmú indítványa meglehetősen zavaros, elnagyolt, ellentmondásos, több helyen összefüggéstelen, bizonyos részeiből az sem derül ki, hogy a Legfőbb Ügyészség milyen bűncselekmény megállapítását feltételezi

– írta Völner.

A Legfőbb Ügyészség indítványa engem érintően számtalan valótlan állítást tartalmaz, melyekre konkrétan majd a nyomozóhatóság részére fogok reagálni

– tette hozzá. De arra is hivatkozott, hogy az ügyészség megkeresése nincs teljesen összhangban azzal a közleménnyel, melyet a közvélemény december 7-én ismerhetett meg.

Ennek ellenére – fűzte hozzá – kifejezett személyes érdeke, hogy a nyomozás során szerepét, ártatlanságát mielőbb tisztázhassa, ezért feltétel nélkül támogatja mentelmi joga kiadását.

Mindez azért érdekes, mert az információk szerint több ezer oldalnyi bizonyítékot és rengeteg lehallgatott felvételt gyűjtött össze a Nemzeti Védelmi Szolgálat a Pegasus ügy megfigyeltjeinek engedélyét aláíró államtitkárról. Ennyi adattal és bizonyítékkal pedig nehéz lesz vitatkozni.

Forrás: 24.hu
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Telefon orrbánhoz :

- Főnök befostam mit tegyek ???
- Edd meg a " terméked," köcsög így jár, aki nem VELEM lop...!!
jesz
Nyílik a csipája...lesz ez még pimaszabb is.
tothjani
Mert a fasiszták a jog felett állnak, de az "ellenzéket" ilyenkor már régen lecsukták.
Ja melyik paraszt mondta éppen ma, hogy Magyarország jogállam?
CsipkeRózsa
Völner örüljön, hogy ez a lebukás tevékenységének a kisebbik része, a sokkal nagyobb lopása, a családi vagyon nagymértékű, gyors növekedése, úgy tűnik eltemetve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.