Keddtől hatályba lépett a vakcinaigazolások kölcsönös elismeréséről szóló egyezmény a két ország között. Az utazásra a beoltott állampolgárok mehetnek, és a vakcina típusától függetlenül egy negatív PCR-tesztet is produkálniuk kell repülés előtt.

A koronavírus ellen beoltott magyar állampolgárok az oltóanyag típusától függetlenül szabadon, karanténkötelezettség nélkül, egy negatív PCR-teszt bemutatásával utazhatnak a Seychelle-szigetekre – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Szijjártó bejelentette, utazhatnak a magyarok a Seychelle-szigetekre

Fotó: Facebook/Szijjártó Péter/videórészlet

Szijjártó Péter elmondta, a politikai megállapodást követően hétfőn a technikai egyeztetéseket is lezárták, így keddtől hatályba lép a vakcinaigazolások kölcsönös elismeréséről szóló megállapodás a Seychelle Köztársasággal.

Vágás nélkül, egy svenkben felvett videó a reptérről:

A repülőtérről bejelentkező miniszter közölte azt is, Brüsszelbe indulnak, hogy a külügyminiszterekkel megvitassák az Európai Unió bővítésének kérdését. "Ismerve az álláspontokat, nem lesz egy vidám vita" – fogalmazott.

Forrás: mti.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pági
Kinek dolgozik ez a balfék? A gazdagoknak, hogy a S. szigetekre utazhatnak, vagy a lakosság nagyobb részének ,akik egyik hónapról a másikig élnek?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton57
Hurra azonnal indulok!!! De Szofoso kifizeti az utamat, vagy beajanl engem is egy ingyenes yachtozasra???
evacica
Na Petike, ha hallgattál volna bölcs maradtál volna! Mi a fenéből utazik a magyar átlag polgár?! Ti igen a NER lovagok akik élősködnek a nyakunkon,igen a mi pénzünkön! Hogy fulladnátok bele a lopott pénzbe!
ómió
@kissé felnőttem: Volna pofátok odamenni, amikor az a "gonosz fideszes Szíjjártó ügyezte le"? Hát, efftársi ez a "szolidaritás"?
kissé felnőttem
nem pofa kell hozzá akarat pénz mint a jahtozásokhoz focimeccsekhez.Valamikor a kocsmában lehetett jó üzleteket kötni ma a focimeccsen, meg szotyit köpködni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.