N. Gábor néven azonosított a Népszava egy fonyódi önálló bírósági végrehajtót, aki a jelek szerint egyike annak a hét végrehajtónak, akik az ügyészség szerint komoly összeget fizettek kinevezésükért.

Völner-ügy: rács mögé került egy fonyódi végrehajtó

Fotó: pixabay.com.

A Fonyódi Járásbíróság mellett működő önálló bírósági végrehajtó 2021. június 7. napján 42 677 000 forintot adott át összesen a Kar elnöke részére, mely összegekből dr. Völner Pál is részesült

– idézi fel a lap a Völner-ügyként ismertté vált, kiterjedt vesztegetési botrány helyi leágazásának részleteit – írja a baloldali napilapra hivatkozva a 24.hu.

Azt írják, hogy a fonyódi önálló bírósági végrehajtói pályázati felhívás a Hivatalos Értesítő 2019. augusztus 30-i számában jelent meg, N. Gábor kilenc társával együtt – ahogyan ezt a MBVK hivatalos oldala fotókkal is dokumentálta – 2020. február 5-én vehette át kinevezését. A 10 meghirdetett álláshelyre – két zalaegerszegi, egy-egy veszprémi, kisvárdai, hajdúszoboszlói, zirci, nyírbátori, keszthelyi, ceglédi és fonyódi végrehajtói hely – összesen 278-an pályáztak.

Közülük ketten, a fonyódi és a ceglédi kinevezett jelenleg letartóztatásban vannak.

A 36 éves jogász végzettségű N. Gábor a végrehajtói cégét alig két héttel a kinevezése előtt, január 22-én jegyeztette be, és az Opten adatbázisából kiderül, működésének első évében, egészen pontosan 11 hónap alatt 107,99 millió forintos árbevételt ért el.

Ebbből az adózott eredménye 42,6 millió forint volt, ami megegyezik az idén júniusban kifizetett kenőpénz összegével.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: pixabay.com

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Egyébből se álltok ki (mármint a hazudozáson kívül), mint "vádból" - eszerint meg aszerint! Biztos, ezen élveztek! És máris ti vagytok a "bolsevik erkölcsi magaslat"! Ugye? A városházi "jutalékok" viszont mélyen kusikálnak, miközben Czeglédy efftárs 6 milliárdja meg Svájcból integet!
Aki Én
@ómió: Mondtam már, hogy súlyos elmebeteg vagy?
Ja, mondtam.
jesz
azt mondják, hogy a VII.kerületben 7 lakás van a lebukott végrehajtó elnök nevén...

...Budaörsön 53...ez nem számít?
csipetke
A dominó már csak ilyen,ha egy borul, borul az összes...Reméljük...
Lepényleső
...miközben a vezér tovább osztja a szerepeket,- mintha a "Tanú" képei elevenednének meg?
ómió
@Aki Én:Egyebet se tudsz onnét az elmeosztályról, mint ilyesmiket (is) hazudozni, holott bolsi elmebetegként csupán magadat látod ott a tükörben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.