A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 15 éves fiatalkorú férfi ellen emberkereskedelem bűntette miatt, aki vele együtt a miskolci gyermekotthonból elszökött barátnőjét arra bírta rá, hogy prostitúcióval keressen pénzt.

Ötezer forintért árulta kiskorú barátnőjét egy 15 éves éves fiú Miskolcon

Fotó: pixabay.com

A vádirat szerint a vádlott egy miskolci gyermekvédelmi otthonban volt elhelyezve a sértett kiskorú lánnyal, akivel érzelmi kapcsolatba került. 2019. év tavaszán elszöktek, a városban laktak, de májusra elfogyott a pénzük – olvasható az ügyészség honlapján.

A fiú felvetette barátnőjének, hogy prostitúcióból kellene jövedelmet szerezniük, amihez majd ő segítséget nyújt. A sértett, mivel neki is szükséges volt pénzre, beleegyezett.

Együtt elmentek a város egyik külterületi utcájára, ahol a vádlott egy autóval közlekedő férfit megállított, és megállapodott vele, hogy a sértett pénzért, számára szexuális szolgáltatást nyújtson.

Az ismeretlen férfi az autóval elszállította a kiskorút, és vele közösült, amiért 5.000 forintot fizetett. A sértett a teljes összeget átadta a fiúnak, aki abból cigarettát vásárolt, megkínálta belőle a sértettet, viszont a visszajáró pénzt teljes egészében megtartotta magának.

A vádlott ezután is arra ösztönözte a kiskorú nőt, hogy a későbbiekben is ily módon jussanak pénzhez, de a sértett ezt megtagadta.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben fiatalkorúak börtönében letöltendő, de végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott pártfogó felügyelet elrendelésével.

Forrás: ugyeszeseg.hu

Címlapkép: pixabay.com

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@KisTehen: ezek csak koszos drogos cigányok! Élősködő nép...:) xD xD
Baker
@simmering73: vagy Bonnie és Clyde...
ESCOBAR
Ejnye-bejnye! Mert ugye ez lett a vége! Semmi visszatartó ereje nincs a törvénynek. Ezt még jogszolgáltatásnak sem nevezném, nemhogy igazságszolgáltatásnak! Nagyon is veszélyes a társadalomra ez a cselekmény-sorozat!
Vajon van statisztika arról, hogy az ilyen jellegű bűncselekmények milyen gyakoriak?! Pontosan hány éves a leányzó???
Kapanyél
15 éves férfi és nő... Basszák meg, ezek gyereke!!! Hová jutott ez a világ, még, ha svédekről is van szó!!?
Rizikó
Éhező cigányok akiknek cigire kellett a pénz.
Ezt is az őket támogató jogvédőktől tanulták?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.