Hadházy Ákos közösségi oldalán osztotta meg bejegyzését, amely mellé egy levélről készült fotót is feltöltött.

Orbán az Önök pénzéből kampányol a határon túli magyar honfitársainknál. Nyilvánvaló, hogy ez a levél nem tájékoztatás, hanem politikai kampány.

- írja bejegyzésében.

Hadházy: "Orbán Viktor az Önök pénzéből kampányol a határon túli magyar honfitársainknál"
Fotó: MTI/Mónus Márton

Kormányváltás esetén nem is nagyon kell keresni más ügyet, ami a miniszterelnököt érintő hűtlen kezelést, tiltott pártfinanszírozást érint. A kormány kampányai között voltak ennél még védhetetlenebb kampányüzenetek is, de ennek is helye lesz a vádiratban.

Hadházy úgy gondolja, hogy "bár a propaganda és a számolatlanul és ellenőrizetlenül küldött támogatás sok határon túlit megtéveszt, szerencsére ez nem mindenkire igaz".

Nekik köszönhetőek például azok a beszámolók, amelyek a Vajdaságban 50 euróért dolgozó ezer "önkéntes" agitátor munkájáról szólnak…

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Szinte látom a sunyi székelyszemeket: tudjuk, mi, miféle ember ez az Orbán, de, amíg használhatjuk, addig övé a voksunk.
Én már nem minősítem őket, megtettem eleget. Majd, ha vége lesz az Orbán-korszaknak, akkor véget ér a szavazatvásárlás is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Azért megvan a véleményük a határontúliaknak is erről a suny félművelt kaparjkurta parasztról (bocs. a földművesektől(, amelyre Bráhászka Borókia romániába élő újságíró nyilvánult meg:
.
------ Magánbeszélgetés - Parászka Boróka (Juszt László műsora)
www.youtube.com/watch?v=2PmyacQGQyc&t=708s
--------------------
.
Ennél nincs lejebb!
ómió
Te kiéből kampányolsz, Hullaházy efftárs!?
Aki Én
@ómió: annak ellenére kérem, hogy nézd meg @tudode: ajánlott videóját, hogy biztosan nem fogod érteni.
De megpróbálom, ne ezen múljon.
csipetke
Száz,és százmilliárdokat ömlesztett orbán a külhoniaknak,stadionokat építettetett mindenfelé, 3 milliót osztogattak csak úgy,mindenféle igazolás nélkül lakástámogatásra a Vajdaságban, itthon meg ehelyett kitiltották a hajléktalanokat,pedig 3 millából lehet,hogy megoldódott volna az élete sokuknak. Az ilyen,és hasonló akciókkal éket vert az itt élő,és a külhoniak közé orbán.
Mert vajon a külhoniaknak bejönne,ha mi odaszavazhatnánk,és ezzel beleugatnánk az ő életükbe?Biztos hogy nem,ahogy nekünk se tetszik,mert mi élünk itt, mi fizetünk nemkevés adót,és ilyen-olyan járulékokat,Európa legmagasabb ÁFA-ját, szeretnénk mi eldönteni,hogy maradjon-e a maffiabanda,vagy takarodjon. Ehelyett a magyar közpénzt,ami az itt élőket illetné,szétosztogatja orbán a külhoniaknak. Adjon,de ne a mi kárunkra. Nem lesznek tanárok,egészségügyi dolgozók,mert orbán pár százalék béremelésen alkudozik,tisztességes béremelés helyett,ugyanakkor ömleszti a százmilliárdokat a szavazatokért 12 éve
csipetke
@csipetke: És nem csak a külhoniakra sz@rják el a pénzünket. Ezt már írtam több helyre,hogy orbán kinevezett egy kormánybiztost,aki az Indonéz Köztársaság közúthálózatának útdíjfizetési rendszerének fejlesztéséért felel, Ruszó Gyula.
Aki ezt érti,az nyer egy hangszórót,vagy egy pár zoknit
ómió
@Aki Én: Hát, Juszt efftársnál - bár az abszolutumot tagadjátok - efftársilag, tényleg lehet, hogy nincs lejjebb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.