Ahogy arról korábban beszámoltunk, Juhász Péter a székelyföldi Tibódon kérdezte a helyieket arról, hogy tudják-e, merre van Kövér László villája. Erről bővebben itt olvashat. Szabó Tímea sem hagyta szó nélkül, közösségi oldalán reagált.

"Napról napra omlik össze Orbán Viktor és a Fidesz hazug rendszere" – Szabó Tímea reagált Kövér László és a villa ügyében
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Úgy gondolja folytatódik a Kövér László körüli "bűncselekmény-gyanús események sorozata".

Kiderült: a titkosszolgálatokat az ellenzék elleni törvénysértő megfigyeléskre buzdító házelnöknek egy eltitkolt úszómedencés luxusvillája van Erdélyben!

Hozzátette:

Napról napra omlik össze Orbán Viktor és a Fidesz hazug rendszere. Napról napra kiderül: ezek valójában álkeresztény-álkonzervatív tolvajok, akik a ti pénzeteken gazdagodnak!

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Recseg-ropog, mint a korhadt falusi budi. Nem az a kérdés összedől-e, hanem az, hogy mikor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@tudode: Minden szavaddal egyetértek. Boróka számomra egy szimpatikus, de rosszul tájékozódó kislány. Tapasztalatlan a nagypolitikában de igyekszik mindenben véleményt formálni, ha nem is tájékozott, vagy nem megalapozott.
Kizárólag a tiszta, érthető beszéde figyelemreméltó haza (Európába is) húz a lelke.. Azt hiszem a fidesznek kiváló média szereplő lehet, de láthatóan sebezhető a személyisége, ezért egyenlőre nem várható tőle jó szereplés.
Jusztnak nehéz a helyzete megmutatni, mit is akarna mondani ez az "asszonyság".
verőce21
Pincsitimcsi, irány a demokratikuss Kabul...!
karma1
@Sámannus: Mar lattam a mult heten ezt az ominozus riportot, mert valaki ugy tette fol, hogy Juszt Laszlo szegyene volt, hogy nem volt felkeszulve Borokabol. Hat szerintem meg kurvara felkeszult volt, viszont a csaj 3x meg maganak is sulyosan ellentmondott - egyebkent szerettem az irasait regen, de mara mar o is csak egy helyezkedo roman-magyar ujsagiro, aki buszke ra, hogy nem magyar allampolgar de inkabb Budapesten el, es egyaltalan nem banja, hogy onnan atszavaznak ide, szoval az o fejeben is benne van a kaosz rendesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.