Ez Magyarország második legnagyobb tételű vakcinaadománya a külügyminiszter szerint.

Magyarország 530 ezer adag koronavírus elleni AstraZeneca-vakcinát biztosít Bangladesnek – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalára szerda reggel feltöltött videóban.

Szijjártó: 530 ezer adagnyi vakcinát ad Magyarország Bangladesnek

Fotó: Illusztráció/Facebook/Szijjártó Péter/videórészlet

Szijjártó Péter azt mondta, hogy Magyarország ezzel segít felgyorsítani a bangladesi oltási kampányt, és hozzájárul ahhoz, hogy az emberek a világ azon táján is nagyobb biztonságban legyenek.

Hangsúlyozta, hogy a magyarok "Európa leggyorsabb oltási kampányát" tudták megkezdeni tavasszal. Ennek köszönhetően az emberek életét és munkahelyét is biztonságba tudták helyezni.

Magyarországon sok millió vakcina található a raktárakban, ami lehetővé teszi, hogy mindenki megkapja az első, a második, vagy akár a harmadik oltást is.

"Ráadásul most tudunk segíteni másoknak is" – tette hozzá a miniszter, kiemelve: ez egy globális járvány, "mi annál nagyobb biztonságban vagyunk, minél (...) gyorsabban oltanak a világ többi országában is". Főleg azon államokban, ahol sokan élnek, és ahonnan sokan utaznak Európába irányába.

"Ezért minden idők második legnagyobb vakcinasegítségét nyújtjuk, ezúttal Bangladesnek" – emelte ki.

Szijjártó Péter közölte, hogy Banglades egy 160 millió lakosú ország, amellyel Magyarországnak kifejezetten jó az együttműködése politikai, gazdasági és energetikai szempontból egyaránt.

Forrás: mti.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Magyarországon sok millió vakcina található a raktárakban, ami lehetővé teszi, hogy mindenki megkapja az első, a második, vagy akár a harmadik oltást is."

Ajándékozgatunk, ajándékozgatunk? Még így sem fogy a Mao Könnye?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@solidedge: Ezt most próbáld megmagyarázni ennek a két idiótának.
szaboria1
@KisTehen: @ómió: Amennyiben egyet értettek akkor annak az 530000 vakcina árát fizessétek be az államkincsárnak. Az az 530000 x 1500 = 795 milliót
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 08:29 ♦ Azért adjuk, mert bespájzolták a nyugati vakcinákat és közben arról ugattak, hogy az EU nem szállít rendesen, nekünk meg jó lesz az aranyáron vett keleti vakcina és jó volt köpködni közben az EU-t, hogy nincs elég vakcina. A vagonszámra behozott kelet vakcinákat (többől többet lehet lopni) a tesztekkel együtt, ránk rohadtak, meg kellett semmisíteni! Ugyanez a helyzet a lélegeztetőgépekkel, a jótállásuk lejárt, és egy rakás be is szart azóta, javíthatatlanok és gagyik!
Clavigo
Ja,,,meg a pegazus szoftver frissitett változatát is megkapják a haverok..
CsipkeRózsa
Naponta vakcina-ajándékozást végzünk, jó sokat fizettünk ennyi többlet adag beszerzésére.
terlasz
Pereg a lóvé, pereg! A mosoda is jól működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.