A Fidesz rezsipolitikájának lényege, hogy nem a profit, hanem a magyar családok energiaellátásának biztonsága az elsődleges – jelentette ki Németh Szilárd a Facebook-oldalán közzétett videóban. Kiemelte: mára elérték, hogy az Európai Unióban a magyarok kapják a legolcsóbb gázt és áramot. Egész télen folyamatos, biztonságos lesz a háztartások és a vállalkozások energiaellátása – mondta, hozzátéve, hogy ez a cél vezérelte őket akkor is, amikor a gázolaj- és benzinárakat 480 forintban maximálták. Németh Szilárd közölte, ezt ellenőrizte most a fogyasztóvédelem 116 benzinkút 302 töltőhelyén. Egy kivételével mindegyiket rendben találták – tette hozzá. A politikus köszönetet mondott a benzinkutak tulajdonosainak és üzemeltetőinek, hogy támogatják a rezsicsökkentést. „Magyarország előre megy, nem hátra" – zárta videóját Németh Szilárd.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Azért nem mindenki most jött le a falvédőről:
.
Mivel azt írja az újság, hogy at EU első diktatúrHŰKA hadicsellel fordult az ikerteSÓJÁHOZ:
.
---- Gáz: Vlagyimir Putyin kettős ütése Magyarországon
www.lexpress.fr/actualite/monde/europe/gaz-le-coup-double-de-vladimir-poutine-en-hongrie_2161007.html
.
"""". Vlagyimir Putyin orosz elnök a napokban adott nagy ajándékot Orbán Viktor magyar vezetőnek . Szeptember 27-én jelentős gázszerződést írt alá Budapesttel a Gazprom orosz energiaóriás. Október 1-jén lépett hatályba, évi 3,5 milliárd köbméter szállítását írja elő a Török Áramlat gázvezetéken (a Fekete-tengeren, Bulgárián és Szerbián át), valamint további milliárd Ausztrián keresztül. Szijjártó Péter, a magyar diplomácia vezetője szerint "biztonsági, szuverenitási és gazdaságossági kérdés".""" (...)
---------------------------
.
A SZERETET, a CSALÁDI ÖSSZETARTOZÁS ünnepén bizonygatva annak a bizonyítványát, aki "hadicseleivel képtelen megállni kerülőútjaival a leejtőn, magával rántva saját hazáját is!
.
Szégyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.