Nagy titkot árult el Gyurcsány Ferenc. 

gGyurcsány Ferenc elárulta, mit hallgat karácsonykor!

"Hónapok óta Bruce Springsteent hallgatok" – írta közösségi oldalán a Demokratikus Koalíció elnöke.

A korábbi miniszterelnök ezt írta Facebook-oldalán:

 "Lassan mindent hallottam, a szövegeket lefordítottam." 

Forrás: Facebook

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@KisTehen: @Nyírfa: @csak úgy...: @Emmersson71: @jesz: Azt hittem a Twisted Sister örök érvényű dalának az átiratát hallgatja:-))))):
www.youtube.com/watch?v=qii15cvZX70
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
@KisTehen: De! És még lazításként... Orbánról, Aranyeső – örökzöld népdal
www.youtube.com/watch?v=6RZXSZJiEDM
Emmersson71
@KisTehen: Nem..Beethoven hallgatja Gyurcsányt :P
Eladott Ország
@KisTehen: Én inkább az "úttörőknek kisvasútja medve módra szusszan" nótát javaslom, különösen a fidesz seggét a meleg szarig nyaló hívőknek.
youtu.be/QfG5WFOImKA
Két keresztvetés és ereszcsatorna mászás után, pedig: "Gyertek lányok öltözzetek fehérbe" közkedvelt, köznépi nótát:
www.youtube.com/watch?v=DLb_EAUmU_o
Eladott Ország
Nagyon álságos a "Gyertek lányok öltözzetek fehérbe" nóta klipje, mert a tojástartó a WC ülőke tetején van, normális esetben azt nem ott tároljuk, ahol szarni is szoktunk. Továbbá a videón látható műanyag hőszigetelt ablak csak be lett állítva a videó kedvéért, a meglévő faablak elé, mert rajta volt a műanyag védőfólia és védőragasztó is,valós beépítés után ez nem marad rajta, feltéve ha nem kívánunk javítani a cifra nyomorúságot...etc
Eladott Ország
@KisTehen: Orbán: Sikerült és sikerül az ostoba nép figyelmét mindenféle baromságokkal elterelni és még mindig nem veszik észre a lényeget: Magyarország az EU második legszegényebb és legkorruptabb országa lett uralkodásom alatt.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/157983785_4066579330039862_6559998879337273909_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=-yikI2XK-J4AX9ukf6s&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT-bwWzy6wWp8pnMkRLsUeFBrE8nFto4jorBt4uQkm3Uzw&oe=61EDB56E
csak úgy....
@KisTehen: gondolom ,te jobban keresel a hülyeségeiddel fideszéknél mint a shiki és a vergödszke,-eleinte ök is jól kereshettek csak közben megszüntek gondolkodni!
nem ám te is vágóhídra kerülsz..
különben ,felölem adhatsz a gyurcsány pofájára...,csak tudod az összkép zavar nálad is!meg a boci boci tarka
jesz
T.Propeller!

Nem akad egy jobb, kedvesarcú kép a fiókban Gyurcsányról? Ezzel a képpel
tökéletesen ellenszenvessé válik.
ila51
@Nyírfa: Kedvenceim . Mikor kicsik voltak a gyerekeim , szaladtak , gyere anya , Bruce Springsteen motyog , tudták , hogy szeretem.
Nyírfa
@ila51: Ne nevess ki, de én öregkoromra kezdtem utána nézni, kik éneklik azokat a dalokat, amikre rákattanok. A Philadelphia fiatalon is kedvencem volt, de meg nem mondtam volna, ki az előadó. Ez nekem új, hogy keresgélek a neten, zenét hallgatok, ismerkedem az együttesekkel, az énekesekkel. És nagyon élvezem. Azt is, hogy rögtön tudtam, Gyurcsány Ferenc kiről beszél. :)
Hogy ki motyog. :)
division
@KisTehen: @Nyírfa: @csak úgy...: @Emmersson71: @jesz: Azt hittem a Twisted Sister örök érvényű dalának az átiratát hallgatja:-))))):
www.youtube.com/watch?v=qii15cvZX70
ómió
Akkor, ő se Márki-Zay-t? Ő se bírja idegekkel?
VESZ-ÉSZ
Lószart mama,azért hallgat és azért vág ilyen bánatos pofákat,mert folyamatosan be van rúgva,
szóval alkoholista és vedel de rendesen.Csak teher majd nem mindenkinek,csak nyugdíjas kommandója olyan hülye,hogy oda van érte.Akkor kapjon levegőt,ha én mondom!
verőce21
Tulajdonképpen törvénytelenül működött a DK!

A Demokratikus Koalíció, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Lehet Más a Politika (LMP – Magyarország Zöld Pártja) és a Párbeszéd Magyarországért Párt 2019–2020-ban nem biztosították a törvényes gazdálkodás alapvető feltételeit – számolt be róla ma publikált jelentésében az Állami Számvevőszék.

A pártok költségvetési támogatásának az az alapja, hogy gazdálkodásuk törvényes és átlátható legyen, emellett évente be kell számolniuk a törvényi keretek szerinti gazdálkodásukról – emlékeztetett az ÁSZ. 

www.origo.hu/itthon/20211223-torvenytelenul-mukodott-gyurcsany-ferenc-partja.html
evacica
Elmegy az ÁSZ vezetőjével együtt oda ahová gondolom! Szemét Orbán nyalonc sok pénzért!! Remélem ez is felelni fog ténykedéséért!
Emmersson71
Nem hallgathat mindenki Mága Zoltánt, Kovács Ákost vagy Leslie Mandokit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.