Valakire ki kellett osztani a feladatot.

Gulyás Gergely nyerte meg Novák Katalin családpolitikai feladataitFotó: MTI/Bruzák Noémi

A családokért felelős tárca nélküli miniszter általános jogutódja a Miniszterelnökséget vezető miniszter

– vette észre a hvg.hu a Magyar Közlönyben csütörtökön közzétett kormányrendeletet. Ez pedig azt jelenti, hogy Gulyás Gergelyhez kerülnek Novák Katalintól a család-, gyermek- és ifjúságpolitikai feladatok. A rendelet január elsején lép hatályba. Sokakat pedig nem is leptek meg vele, hiszen Novák Katalin korábban már beszélt arról, hogy Gulyáshoz kerül a családok ügye.

A csütörtök délután megjelent kormányrendelet szerint mindezt a Miniszterelnökséget vezető miniszter veszi át. Sok egyéb mellett Gulyás engedélyezheti majd, hogy egyedülállók gyereket fogadjanak örökbe, mert 2021 februárjában ez is Novák Katalin hatáskörébe került. Azokat az államtitkárokat és helyettes államtitkárokat, akiket 2020-ban a tárca nélküli miniszter munkatársaként neveztek ki, a továbbiakban Gulyás Gergely irányítja.

Mindebből az derül ki, hogy a megürült családügyi tárca nélküli miniszteri tisztséget nem töltik be. 

Forrás: hvg.hu, Magyar Közlöny
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Megnyugoduaenak a családok a meleg gulyás(transzvesztita leső)gergely személyében jó kezekben lesz a családpolitika.jó érzés lesz látni a meleg fogadtatást a családok irányába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
az első, legfontosabb dolga, hogy nagy ívben kerülje, még véletlenül se kelljen nyilatkoznia a "Liliána" ügyben... Biztos, ami biztos, inkább kerüli a szilágyi nevet...pláne, hogy ügyvéd a faszi.
colibri
Kár, hogy nem Szájer Józsinak adták a posztot. Igaz, hogy még nem ment feledésbe a csatorna-mászása, de a fidesz a sajátjait nem hagyja az út szélén, igazán visszaemelhették volna maguk közé erre a három hónapra... (D:D:D
namihami
Nem tudnék dönteni kettejük közül. Egyik ""jobb"", mint a másik.
Sámannus
Valakinek a piszoárban is dolgozni köll ám! Nézzétek ám a Janót most ő is házimunkára van fogva. Birkát terel, kecskét fej ...
ómió
"Nyerte meg"? Efftársilag ezt sorsolni szokták?
simmering73
A buzik-pedofilok-kurvapecérek pártja a fidesz-kdnp moslékkoalíció hozza a formáját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.