Éjfélkor a tévé előtt ültem és a távkapcsolót nyomogattam. Először a "nemzetidegen", "profitorientált", "gonosz" multi, az RTL Klub éjféli köszöntőjénél időztem egy kicsit, ahol a covid-járvány közel 40 ezer áldozatára, az orvosokra, ápolókra és a járvánnyal küzdő hétköznapi emberekre emlékeztek az elmúlt évből, utána egy fejér megyei kórház egészségügyi dolgozóinak énekkara, fehér ruhában, elénekelte a Himnuszt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Vásárhelyi Mária mint szociológus nemcsak az MTA tudományos főmunkatársa , hanem Magyarország egyik legfelelősségteljesebben gondolkodó közírója is.
Jelen cikke megállapításaival ép elméjű ember nem vitatkozik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez egy demagóg szaros cikk...senkit nem kényszerítenek arra hogy tömegben szilveszterezzen...saját magunk vállaljuk a kockázatot fostosok...valahogy az eb után sem a drukkerekkel teltek meg a kórházak, pedig azt pofáztátok...be kéne látnotok, ez az öreg, beteg emberek kórsága...
Sámannus
@Pálinkás Pál: eszednél e vagy?
"A covid miatt karantén alá helyezett Hszianban állítólag nem jut elég élelem a város 13 millió lakosának"
Ez illik a legjobban a himnuszhoz. Mert ott lezárás van, ha éhen döglenek is!
Nessy
Ami azt illeti, szilveszteri műsor sem akadt! Volt viszont propaganda doszt, a nap folyamán. Részemről valóban az RTL -t néztem időnként. Évtizedek óta otthon szilvesztereztünk baráti körben, illetve pár éve már magamba. De ilyen pocsék kínálat a tv-ben nem volt. Régi filmek ismétlése. Mennyit is kap a királyi média??
Pálinkás Pál
@Sámannus: kína...komolyan beszélsz?...arról a kínáról ahol minden további nélkül tankkal a tömegbe hajtanak...nyilvános kivégzések vannak...szart sem ér az emberélet..,ha a politika úgy akarja nincs járvány..csak vannak hozzád hasonlók, akiknek a józan ész helyett a propaganda számít..Goebbels megnyalná a szája szélét,ha látná hová süllyedt bizonyos rétegek szellemi színvonala...nem tűnt fel a két év alatt hogy nincs több halott..és a covidosnak hazudott halottak átlag életkora 76 év...milyen érdekes, pontosan annyi, amennyi évtizedek óta,járvány nélkül...és amíg egy év alatt több mint 8 millió ember éhen hal, addig ti engem ne riogassatok a náthával...rajtuk miért nem segítetek? csak kenyeret kéne adni nekik..,igaz az pénzbe kerül, az agyhalottak oltása meg horribilis pénzt hoz...!
Málna
Szánom ezt a szerencsétlen nőt. Még szilveszter éjjelén is azt keresi, hogy mibe köthetne bele. Ordít róla a depresszió.
Nyírfa
Vásárhelyi Mária mint szociológus nemcsak az MTA tudományos főmunkatársa , hanem Magyarország egyik legfelelősségteljesebben gondolkodó közírója is.
Jelen cikke megállapításaival ép elméjű ember nem vitatkozik.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Ajánlom Pupu blogját, érdemes elolvasnod.

www.pupublogja.hu/
Nyírfa
@CsipkeRózsa: PuPu írása külön program. Nagyítóval! :)
Pági
@Málna: az a munkája, hogy figyeljen es kimondja azt ami, ami másnak nem, de magának tetszik.
Málna
@Pági: Inkább az a munkája, hogy a kormányt támadja. Még szilveszter éjjel is. Ez már inkább betegség, mint munka.
Aki Én
@Málna: Nem gondolnám, hogy támadás, ha valaki veled ellentétben jól látja orbánt és kormányát, és azt le is írja.
Málna
@Aki Én: Egy depis ember nem láthat jól. Egy depis ember mindent negatívan lát. Még a pozitív dolgokba is beleképzel valami rosszat. Lásd Csipetkét...
simmering73
@Málna: A kurva kormányod mit csinált, gyagyás? Egész karácsonykor, szilveszterkor, újévkor az ellenzéket ekézte.
Aki Én
@Málna: ...de, jól látja. Ha depis, akkor is jól látja.
Te nem.
Málna
@simmering73: Dehogyis. Ők jól érezték magukat, hidd el.:-)
Málna
@Aki Én: Jó, hát egy depist nem tudok meggyőzni arról, hogy nem minden olyan rossz, mint amilyennek ő látja...Végülis ettől depis...:-)
Aki Én
@Málna: 09:25 Biztos, hogy nem. Hidd el, akik ennyit lopnak, hazudoznak, nem tudják elengedni magukat, csak ha isznak, kokainoznak. Nem alszanak jól.
Málna
@Aki Én: Ha ez neked vigasztaló, akkor hidd csak ezt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok