Az egyik állítólag alkalmatlan a feladatára, nem csapatjátékos, az egyéni babérokra tör, ezért jobb azonnal megszabadulni tőle. A másik meg állítólag inkább érdekelt saját pártja további erősítésében, mint a kormányváltásban, ezért minden eszközzel nehezíti az előző dolgát - írja Bruck András közíró.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hazudozó vén tolvajok.
Ez így igaz is.
Béla333
Ami a legfontosabb egy választási győzelem esetén, az az elszámoltatás, a maffia arra érdemes tagjainak a közéletből való eltávolítása, lecsukása.
Nem szabad mégegyszer megengedni, hogy a háttérből államcsínyt kíséreljen meg úgy, ahogy azt 2006-ban tették!
Tehát: börtönbe az odavalókkal!
kereső
@sgl: Szerintem meg, MOST ez a lényeg:
"Márpedig az ellenzék legjobban azzal jár, ha minél zavartalanabb az együttműködésük. Ez egész biztosan több szavazatot hozhat, mint amennyit esetleg ez a sokat vitatott hetedik frakció hozott volna. MZP legfőbb feladata most az, ami egy karmesteré: a zenészek (a pártok) már a színpadon vannak, és csak az ő beintésére várnak, hogy végre-valahára igazi kampányüzemmódba kapcsoljon az ellenzék. Beethoven Örömódája vagy Chopin Gyászindulója – ez a választék, és nagyon sok függ az ő rátermettségétől, emberi, politikusi érettségétől, hogy a választás éjszakáján nekünk ellenzékieknek melyik fog felhangzani"

Csak hallgassanak az okosabbakra- és ez mindenkire vonatkozik- MZP-re is. Nincs szólótánc. Nincs másnap megmagyarázandó video hablaty.
Ez nem csak az ország utolsó esélye, hanem az ellenzéké is. Mindegyiké. Mert ha elszúrják- és az ego győz bárkinél, akkor isten irgalmazzon nekik.
kereső
És egy jó tanács az ellenzék szavazóinak: teljesen mindegy mit mond most orbán médiája, mit "szakért" török, vagy vona gábor, mit mond a századvég boszorkánykonyhája, nem kell rájuk figyelni. Egyik fülön be, a másikon ki.
lampa laz
"Orbán Viktor tizenkét éve szisztematikusan kiépülő rendszere már most is párját ritkítóan ocsmány, róla magáról meg egy pillanatra sem tűnik el, Petri György szavaival, „a gonoszság megoszthatatlan gyönyöre”. Semmi nem érdekli, ami emberi. De amennyiben áprilisban megint kap négy évet, utána majd újabb szintet lép. Az általa követett minták, a vonzódásai és barátai mindent hajszálpontosan előre jeleznek: a kriminalitás határáról soha el nem mozduló Putyin, a félelmetes kommunista diktatúra, Kína, az eszeveszett Lukasenka, vagy legújabban Kazahsztán és a testvéri orosz csapatok behívása… Nem ismerős? Orbán is bármire képes és egyre inkább az lesz. „Akinek a lényege gonosz, az örökre az is marad” – írta egy másik költő, a nyolcszáz évvel ezelőtt élt iráni Saadi Shirazi. A gonoszság örök és univerzális."
Nincs mit hozzátenni.
RonaGyuri
A ballib megmondók ars poetica-ja

az az igazság bár csak az lenne, de valójában ez tölti ki teljes tevékenységüket

Mottó:
Van ebben valami tanulságos:
Orbán nagy jangon követelte a zömmel már elment ruszkiktól, hogy takarodjanka,
a hazai megmondók meg a Gyurcsánytól, aki minden mondatában MZP-t támogatja,
hogy: „tegyék félre az egójukat, és személyes meg elvi ellentéteiket az országgyűlési választás után szembesítsék a nyilvánosság fórumain. ”

Olyan Fodorkás az egész, talán emlékszünk Gabócza tudta nmegfigalmaz6ni, hogy kisebbik kormánypárti vezérként az egyenlő távolságtartásról szónokolt.
Valami Bruckner nevű megmondóember az egykor valós fórumnak tekintett AtV-ben osztotta az észt, hogy mit kellen tennie az ellenzéknek.
Nagy csattogással vetette rá magát a derék Tanárúr-II „Médianapló - Az ellenzéki politikusok hallgatnak-e Bruck Andrásra? - Zöldi László”.
majd mindkettőre „969.BEKIÁLTÁS: Figyeljünk a Bruck-testvérpárra! - Kabai Domokos Lajos”!
Közös mondandójuk:
Függetlenül attól, hogy az ellenzékieket arra sarkalják, hogy „az ellenzéknek minden megnyilatkozásával két üzenetet kell erősítenie: ’Orbánnak el kell mennie!’, s hogy az ellenzéki pártoknak mindent félre téve összefogni ennek érdekében.”:
„a kormánybírálatból nem következik, hogy az ellenzék balfogásairól, az ezen az oldalon tapasztalható visszásságokról hallgathatna a tisztességes közíró, újságíró, vagy pr-szakember.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.