Ahogy arról már mi is beszámoltunk, szerdán személyesen Orbán Viktor jelentette be, mennyibe fog kerülni a tej, az étolaj, a cukor, a liszt, a sertéscomb és a csirkemell.

Előre megy, nem hátra: örömtáncot járnak a fideszesek a csirkefarhát miatt

A csütörtöki kormányinfón aztán bővült a lista, kiderült, hogy rajta van a csirkefarhát is. Gulyás miniszter szerint rajta is volt kezdettől fogva, ezek szerint csak véletlenül nem hangzott el.

A csirkefarhát ügye a milliókat kereső fideszes politikusokra is újdonságként hatott, Zsigmond Barna Pál képviselő néhány órával később kihirdette a Facebookon:

a csirkefarhát ára is rögzítésre kerül!

Azonnal meg is jelent a kommentszekcióban képviselőtársa, a külügyi bizottság elnöke, Németh Zsolt, aki egy magyar zászlós emojival üdvözölte a fejleményeket.

A csirkefarhát árával egy hónappal azután kezdett kampányolni a kormány, hogy Orbán Viktor kijelentette:

a gazdasági válság után visszakapaszkodtunk oda, ahol a válság előtt voltunk.

Forrás: 444

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nevetséges...30 évvel rendszerváltás után, tizenéves uniós tagsággal,...kampányolni lehet a farhát árával?..szégyellje magát az összes politikus...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Dr. Proktor: Ezt, ugye, még Böszme efftársad államcsődkövető népzsebije idején skandáltad? Akkor se volt teljesen igaz, mert akkor csapott át a fejünk fölött a szarhullám! Nem, hogy kidugtuk volna alóla a fejünket!
Yeromos
@ómió: Ezt melyik szeminárimon verték beléd, hogy így kell elmagyarázni, hogy miért bukott ekkorát a Ft, és miért nőtt duplájára az államadóság. Amit leítrál magad sem hiszed. Még fizetett trollnak is gyenge vagy.
telegdilaci
@Pálinkás Pál:Azt nem mondják hogy előre megyünk a szakadékba!
ómió
@Yeromos: Szeminárium? Eszerint te azon nevelkedtél! Ott nevelték beléd, hogy másról is "szemináriumi végzettséget" kell feltételezned, horribile dictu még rá is hazudnod? Talán még "közgazdasági végzettséget" is ott "szereztél"? Mint Márki efftársad, mi!!? Aki még az szja-t is keveri az áfával! Amiben te erős vagy, az a hevenybolsi idiotizmusod!
nezelodo
Váltani kell dakoták, ha már odaégett a csirkefarhát! "...előre megy nem hátra egy kilóval több krumpli lesz a zsákban!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.