Ahogy arról már mi is beszámoltunk, szerdán személyesen Orbán Viktor jelentette be, mennyibe fog kerülni a tej, az étolaj, a cukor, a liszt, a sertéscomb és a csirkemell.

Előre megy, nem hátra: örömtáncot járnak a fideszesek a csirkefarhát miatt

A csütörtöki kormányinfón aztán bővült a lista, kiderült, hogy rajta van a csirkefarhát is. Gulyás miniszter szerint rajta is volt kezdettől fogva, ezek szerint csak véletlenül nem hangzott el.

A csirkefarhát ügye a milliókat kereső fideszes politikusokra is újdonságként hatott, Zsigmond Barna Pál képviselő néhány órával később kihirdette a Facebookon:

a csirkefarhát ára is rögzítésre kerül!

Azonnal meg is jelent a kommentszekcióban képviselőtársa, a külügyi bizottság elnöke, Németh Zsolt, aki egy magyar zászlós emojival üdvözölte a fejleményeket.

A csirkefarhát árával egy hónappal azután kezdett kampányolni a kormány, hogy Orbán Viktor kijelentette:

a gazdasági válság után visszakapaszkodtunk oda, ahol a válság előtt voltunk.

Forrás: 444

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nevetséges...30 évvel rendszerváltás után, tizenéves uniós tagsággal,...kampányolni lehet a farhát árával?..szégyellje magát az összes politikus...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Béla333: Vajon Németh Sziszi és Arrogáns Tóni megenne egy csirkefarhátból készült valamit? (Pláne ha rajta marad még a nyak is..?)
Nem vagyok jó csirke anatómiából, de a farhaton fura lenne a nyak.
Ott esetleg a popó lehet, amit jobb helyeken puspok-falatnak hivnak. :)
Béla333
@Yoda69: 04.36
Lehet, hogy úgy van, ahogy írod. Én "vacsi" tegnap 17.14-kor írt bejegyzésére reagáltam. De:
Piros a paradicsom, nem sárga,
Magyarország előre megy, csirkefar hátra!
Vay Ákos
Mostan mi van? Hiába kettyintek rá arra, hogy mindet olvasnám, nem engedi.
Németh István
@Istenakinincsen: @Yoda69: @Pálinkás Pál: @Vay Ákos: @Béla333: DE csak nyugodjatok meg Magyarország előre megy nem hátra; az ellenzékes ellenség megyen a picsába, van az országnak polihisztor kormánya, a polgároknak reményteljes a mindennapok világa!!
A farhát különben finom egy húslevesbe amely szerintem fenséges kaja - többek közt! A csontikát, rajta a kevéske hússal a kedvenceid is szívesen rágcsálják! Mi a büdös kurva anyátok bajotok van ezzel!??? Különben esztelen állatok; hazugságokkal és rágalmakkal illetitek a kormányt, kormányfőt? ti moslékok mondjátok azt, hogy az októberi árak magasabbak voltak a mostaninál? Hát baromkáim pont novemberben méghozzá 12-e után kezdtek megugrani az árak >> pl lett a 7-8000 Ft-os liba máj árából 14000 Ft.lett és ment fel minden hús árú!! ganajkáim!!!
ómió
@Yeromos: Bizony! Se az energia- se a vírusválság nem lokális! Ezért világméretű az infláció is! És attól, hogy ezt másutt leszarják, nekünk is a "lovak közé kéne dobnunk a gyeplőt", hadd jöjjön, akár a tízszeres ár is jeligével? Ez - várd ki(!) - majd akkor lesz, ha megint az efftársaid "kormányoznak"! Akkor a "fél világ" majd a részvétét fogja "tolmácsolni"! Te meg megnyugodhatsz, hogy farhátért fél havi fizudat adhatod! A nemzetközi kapcsolataink alakítását meg ne keverd a máig is a "szent zsoltár" Internacionálétokat harsogó és az Európai Egyesült Államok néven új Szovjeteniót létrehozni kívánó bolsi tetübandáddal, még, ha az idült neobolsiságotok másrahazudásán olyan fazon javára rugózol is, aki Kínában kisírta nekünk a Fudan Egyetemet, a Szemlőhegyen meg Totó kutyával "vállvetve" körbenyalta Putyint!
Yeromos
@ómió: Azért a siker propagandádhoz hozzájárulnék egy információval, amely talán segít megértened a különbséget a többi ország, amelyeket ugyan úgy sulyt az energia váltság mint minket, és a köztünk lévő gazadségi "növekedésre". Az elvtársaid kormányzása alatt 12 év a Ft 37%-ot vesztett az értékéből az EUROhoz képest. És ügye az állam adóság is soha nem látott mértékben emelkedett, pedig volt 2008 ban is világváltság. A komcsizásod meg szánalmas kulurálatlan bunkóság. Tudod az, hogy valaki utálja az orbán véle diktatúrát még nem biztos, hogy Brezsnyev elvtárs jobb keze volt
.
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2022. January 16., 12:00
Novak Djokovic: rendkívül csalódott vagyok
Itthon - 2022. January 16., 11:13
Lakástűzben meghalt egy ember Nyíregyházán
Itthon - 2022. January 16., 08:01
Szitáló ködbe fulladhat a hét utolsó napja