Csak az oltás az egyetlen, de hatásos fegyver a koronavírus variánsai ellen – erősítette meg Orbán Viktor az állami rádióban péntek reggel. Közölte, hogy az operatív törzs szerint jelenleg 2611-en vannak kórházban és 243 embert tartanak lélegeztetőgépen.

Orbán Viktor: Van a kezünkben egy aduász, de jön a Soros-hadsereg
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Továbbá összesen több mint kétmillió adag Pfizer és több mint 700 ezer Moderna vakcina áll rendelkezésre.

Van a kezünkben egy aduász, ez az oltás

- emelte ki.

A miniszterelnök egismételte a csütörtöki kormányinfon elhangzottakat. Ezek szerint oltási igazolvánnyá alakul február 15-től a védettségi igazolvány, igény esetén felvehető lesz a negyedik oltás és ha megfertőződik egy gyerek az iskolában, akkor csak az oltatlanok nem mehetnek be öt napig.

Ezekkel kapcsolatban az európai gyakorlatot követjük.

Az egyes élelmiszerárak befagyasztásáról szólva megvédte a szerb álláspontot, amit ő is példa értékűnek tart. Déli szomszédainknál a kormány hasonló utat jár.

Abban is követjük őket, hogy nem minden élelmiszernél vezettük be az árstopot, mert a kereskedők nem tudnák betartani ezt és mi (a hatóságok – a szerk.) sem tudnánk ellenőrizni a rendelkezés betartását. Persze törekszünk rá, főleg a nagy nemzetközi láncok esetében

- emelte ki a kormányfő, ám a boltosok továbbra sem elégedetek a helyzettel.

Ezután nem mulasztotta el megvédeni a piaci folyamatokba történő korábbi kormányzati beavatkozásokat, kitért az üzemanyagokra és a hitelkamatokra is.

Ugyancsak védelmébe vette a gyermekvédelminek nevezett népszavazást, amit azt országgyűlési választásokkal egy időben tartanak.

Megvédjük a gyerekeinket Brüsszeltől!

- jelentette ki, majd azt mondta, hogy

akik ezt támadják, azok a Soros-hadsereg emberei.

Forrás: mfor
Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Pénteki igehirdetés a híveknek! Nekik ez a mai napra rendelt szentírás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@orsos vendel: Volt pár tesó,,,Lölő is jó szomszéd volt a putrisoron...
Lepényleső
...az emberi butaság,- ami dívik köztünk mostanság?
(Az józan többség mégis jámbor,dúlhat a zsarnokság?)
Németh István
A sorost és az usa vezetését egyben fel kell szólítani a sorosféle aljas aknamunka azonnali abbahagyására, egyrészt a Magyar kormánnyal szemben érvényesített megnyilvánulások, másrészt a propaganda, kampány és az anyagi támogatások azonnali leállítására!! Magyarországon minden külföldről jövő anyagi támogatását az ellenzéki oldal bármely pártja, szervezete, alapítványa, gazdasági társasága irányában azonnal zárolni kell! A támogatást küldő szervezeteket nyilvánosságra hozni!
Béla333
Nem hallgattam meg a Capo di tutti Capi monológját, de a hívek segíthetnek: elmondta, hogy miért jó nekünk 12 év kormányzás után, hogy a benzint és az alapvető élelmiszereket hatósági árasították?
Ez az út vezet az oroszok felé? Vagy azeribe?
evacica
Szomorú, hogy az ország miniszterelnöke, csak erre képes! Persze a hazugságok és a hülyítéseken kívül, persze ne hagyjuk ki a lopást sem!
Nessy
Ahogy a védettségi igazolványt, úgy az oltásit sem fogják ellenőrizni, nem is kérték eddig se! Egy felesleges plasztik lap. Brüsszel nem óhajt semmit tenni a "gyermekeinkkel", tekintve, hogy egy város! Egy elfogadott, hatályos törvényről "népszavazni", teljesen értelmetlen, és felesleges! Miután kap mindenki egy marék szavazó lapot, biztos "érvényes" lesz, és 110 %-ban egyetért mindenki a kormánnyal! Jól fog mutatni egy előadásban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.