Eddig 170 ezer aláírás gyűlt össze, így az ellenzék szerint biztosan meglesz a szükséges 200 ezer ahhoz a népszavazáshoz, amely a Diákváros helyére tervezett Fudan Egyetem elutasításáról és a munkanélküli segély folyósításának három hónapról hat hónapra való meghosszabbításáról – számol be róla a Telex.

"Takarodjál a vidéki városodba a kurv@ anyádat" – bekiabáló zavarta meg az ellenzéki sajtótájékoztatót – videón a kisebb dulakodás
Kép: YouTube

Karácsony Gergely szerint az, hogy a Fudan Egyetemmel az Innovációs és Technológiai Minisztérium felsőoktatásért is felelős minisztere, Palkovics László lesöpörte a Diákváros tervét, „leleplezi a Fidesz romlottságát:

antikommunistának mondja magát, közben azon dolgozik, hogy egy kommunista egyetem jöjjön ide.

A 160 ezer forintos albérlet és a 133 ezer forintos minimálbér ígérete jellemzi igazán az orbáni gazdaságpolitika kudarcát derült ki Z. Kárpát Dániel beszédéből. A Jobbik alelnöke szerint 30 ezer fiatal életlehetőségeit tenné rendbe.

A sort az ellenzék kormányfőjelöltje zárta. Márki-Zay Péter elárulta, hogy két és fél évig lakott is Újbudán diákként, ezért átéli a fiatalok lakhatási gondjait.

A Telex cikkéből kiderült, hogy a miniszterelnök-jelölt épp arról beszélt, hogy a csirkefarhát hatósági ára mindennél többet elmond az Orbán által 12 éve vezetett kormány gazdaságpolitikai kudarcáról, arról a kormányról, amely miatt az ellenzéki képviselőket a köztévébe sem engedik be, ekkor azonban egy férfi zavarta meg a háttérben a közvetítést azt kiabálva Márki-Zay felé, hogy

Takarodjál a vidéki városodba a kurva anyádat

– korábban is történt már hasonló az ellenzék utcai tájékoztatói alatt.

Ez a hozzáállás képviseli a Fideszt, konstatálta a beordibálásra a politikus, aki egyben Hódmezővásárhely polgármestere is, miután a Fideszt kétszer is legyőzte az egykor kormánypárti fellegvárnak számító Csongrád-Csanád megyei városban.

Forrás: Telex 
Címlapkép: Facebook

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@KisTehen: Bocika, lejárt brossúrát olvasol: rákerült a listára a csirkefarhát is. De ne szomorkodj, a marhahús nincs rajta!...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Clavigo: De ami kigyün neked adom!@human: Mindig csakúgy legyünk át verve ahogy az Orbán Viktor rendezi a nemzet dolgait! De nem ám a zay és gyurcsányi, meg moslék bandáik, bajnai, szabó, donáth, újházi, stb. a nemzetnyomorítók által realizált stílusban Kapd,csak be nyugodtan!
Németh István
Ez a moslék zay a moslékos vödör nélkül szennyezi a környezetet! Ténymegállapítás!
Sámannus
@Clavigo: Jó a meglátás valóban alul méretezik nála az öt centest, és olyankor elég garázda tud lenni.:))
human
@Németh István: A moslék nem szennyezi a környezetet, mert szerves anyagból van, lebomlik. Ennyit sem tudsz a vidékről?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.