Eddig 170 ezer aláírás gyűlt össze, így az ellenzék szerint biztosan meglesz a szükséges 200 ezer ahhoz a népszavazáshoz, amely a Diákváros helyére tervezett Fudan Egyetem elutasításáról és a munkanélküli segély folyósításának három hónapról hat hónapra való meghosszabbításáról – számol be róla a Telex.

"Takarodjál a vidéki városodba a kurv@ anyádat" – bekiabáló zavarta meg az ellenzéki sajtótájékoztatót – videón a kisebb dulakodás
Kép: YouTube

Karácsony Gergely szerint az, hogy a Fudan Egyetemmel az Innovációs és Technológiai Minisztérium felsőoktatásért is felelős minisztere, Palkovics László lesöpörte a Diákváros tervét, „leleplezi a Fidesz romlottságát:

antikommunistának mondja magát, közben azon dolgozik, hogy egy kommunista egyetem jöjjön ide.

A 160 ezer forintos albérlet és a 133 ezer forintos minimálbér ígérete jellemzi igazán az orbáni gazdaságpolitika kudarcát derült ki Z. Kárpát Dániel beszédéből. A Jobbik alelnöke szerint 30 ezer fiatal életlehetőségeit tenné rendbe.

A sort az ellenzék kormányfőjelöltje zárta. Márki-Zay Péter elárulta, hogy két és fél évig lakott is Újbudán diákként, ezért átéli a fiatalok lakhatási gondjait.

A Telex cikkéből kiderült, hogy a miniszterelnök-jelölt épp arról beszélt, hogy a csirkefarhát hatósági ára mindennél többet elmond az Orbán által 12 éve vezetett kormány gazdaságpolitikai kudarcáról, arról a kormányról, amely miatt az ellenzéki képviselőket a köztévébe sem engedik be, ekkor azonban egy férfi zavarta meg a háttérben a közvetítést azt kiabálva Márki-Zay felé, hogy

Takarodjál a vidéki városodba a kurva anyádat

– korábban is történt már hasonló az ellenzék utcai tájékoztatói alatt.

Ez a hozzáállás képviseli a Fideszt, konstatálta a beordibálásra a politikus, aki egyben Hódmezővásárhely polgármestere is, miután a Fideszt kétszer is legyőzte az egykor kormánypárti fellegvárnak számító Csongrád-Csanád megyei városban.

Forrás: Telex 
Címlapkép: Facebook

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@KisTehen: Bocika, lejárt brossúrát olvasol: rákerült a listára a csirkefarhát is. De ne szomorkodj, a marhahús nincs rajta!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Takarodjál a vidéki városodba a kurva anyádat???
Ugye tudod, hogy a NER-társaid szinte kivétel nélkül vidékiek, sőt a legtöbben még csak nem is városiak! =))
Clavigo
@KisTehen: Ti egy alomból valók vagytok az " omio" nevű félkegyelmúvel..?
Qqberci
@KisTehen: Bocika, lejárt brossúrát olvasol: rákerült a listára a csirkefarhát is. De ne szomorkodj, a marhahús nincs rajta!...
Dr. Proktor
@KisTehen: Le vagy maradva Orbánról... ... vagy csak várod hogy hátat fordítson?
Libbantölő
Micsoda rendes ember volt! Mivan makizajpondróféreg fáj az igazság? Anyád kurva volt és gonosz mert nem nyelt le!
Havanagi
Nahát ! Az obszcén megnyilvánulásából következtetve úgy látszik,őkelme a fővárosi kultúrára sem fogékony.Se vidék,se főváros?Mit akar ez a szerencsétlen?A baj csak az,hogy ebből az alulexponált emberből elég sok van az országban.
Miki64
a buzi fityeszes köcsögedény...és a cigányképű lézer jancsi??az nem vidéki?..vagy a vitya..most posztolta ki hogy vidéki gyökér...bár szerintem utálják otthon is mint az országban vagy 6 millió ember akiket megnyomorított...
orsos vendel
A fideSS "ertelmisegi" szavazoi !!! Sajnos vannek egy paran !!! Csak azt kellene megmutatni nekik , hogy mit eszik es iszik a fideSS elit, akkor talan belatnak, hogy rossz helyre huztak az x-et !!!
Baker
Ezt akár Orbánnak is üvölthetné a barom s Várban!
Alcsútra húzzon haza!
Nessy
Biztos Bayert néz a tv-ben és azt hiszi ez a jobboldali kulturált stílus! Vagy tényleg ez ?
Eladott Ország
Ha anno Soros nem nyúlt volna Orbán hóna alá, akkor még ma is a falujában melózhatna, mint élelmiszeralapanyag koordinátor! Magyarul disznópásztor!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/126171862_874164963327926_5515043980299851588_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=AU3G62vqZTEAX9z1bgw&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT8b2OgQs3Dd-YLsqreyrugj-cuonUqDTUTTu2Ftow6_pg&oe=6205E8AF
Soros kivakarta Orbánt a putriból, de a putrit nem lehet kivakarni Orbánból. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve!” ( Arkagyij Rajkin )
Hazugságspirálba , szingularitásba estek ,nincs kiút , belezuhannak a fekete lyukba !
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/146561354_4155277894523743_6470737039174274843_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=WOSfECFd4I0AX_rTnc3&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT96lorvZZ6z99hE6_QuGgyANqxzSEgzs-37UkiOOpHdWg&oe=62065EC9
Baker
@KisTehen: "A csütörtöki kormányinfón aztán bővült a lista, kiderült, hogy rajta van a csirkefarhát is. Gulyás miniszter szerint rajta is volt kezdettől fogva, ezek szerint csak véletlenül nem hangzott el."

Vagy te hazudsz, vagy Gulyás ;)
Sziszifusz
@ómió: 12:18
Ha ennyire nem bírja a "bolsibűzt", akkor miért ment oda ?
verőce21
Féltik a széküket, de nekem eddig semmi értelmes gondolattal, nem tudtak előjönni...

Makizaj pedig egy elszabadult hajóágyú! Remélem, hatalmas pusztítást fog végezni áprilisra a saját soraikban...!
Nessy
@KisTehen: Na, most szégyelld el magad! Annyira nincs fogalmad a való életről, mint egy hathetes macskakölyöknek! Elég szégyen, a fideszesek ennek így örülnek! Talán azt sem tudják hogy néz ki!
Borsodi
Akinek nincs átmosva az agya az tudja,hogy Márky Zay az egyetlen esélyünk,különben nem előre ha nem hátra megyünk még az unióból is kizáratja az országot.Viszont lesz Kínai és Orosz kapcsolatunk.
www.youtube.com/watch?v=5Qe8uT0IA44
Toller Béla
MZP legkisebb fogyatéka - ha egyáltalán - az, hogy vidéki ! Végre aktívabb efy kicsit ! És mintha összeszedettebb is lenne - ez a lényeg !
Nessy
@KisTehen: A csirkefarhát vásárló köre a régen nyugdíjba ment kisnyugdíjas, a közmunkások , és még akadnak pár ezren! Az tény, ha valaki mellett nincs család, házastárs, aki jobban keres , aki segít, akkor a lakhatás legkevesebb a felét elviszi,, a többit meg nehéz beosztani!
human
Akik bele vannak szerelmesedve az Orosz és Kínai erőtérbe azok legalább annyit felfoghatnának, hogy ők soha nem fognak évente százmilliárdokat utalni, hogy fejlődhessen az ország. Ha kritika volt eddig a nyugattal szemben, hogy csak a felvásárló piacunk és az olcsó munkaerő piacunk miatt küldik a támogatást, akkor jobb ha felfogja mindenki, hogy ezt fogja Moszkva és Peking is csak nekünk semmi hasznunk nem lesz belőle. Lásd Fudan vagy a Budapest-Belgrád kínai kanai vasút, amit mi fizetünk és ők használják.
Lepényleső
...egy államtitkári poszt várományosa,- ha az ellenzék nyer,akkor a ner áldozata?
Németh István
Ezt a barom zayt és a sleppjét ott a helyszínen kellett volna beleverni a betonba! Ezek kártékony pondrók, aljas hányadékok mind! @human: Te baromfasz mit tudsz előre?? ha enni fogsz, szarsz tőle! semmi mást! barom állat!
csak úgy....
@Németh István: pisti,te egy ritka nagy marha..
Nessy
@csak úgy...: Ne bántsd szegényt! Nehéz gyerekkora lehetett! A kulturált viselkedést, megszólalást szülei helyett a legközelebbi bögre csárda közönségétől tanulta!
human
@Németh István: Vergődj csak. Át vagy verve. Orbán is utazik majd a lányához Spanyolországba a maffiafészekbe, ha bukni fog. Ti meg itt maradtok árván, magatokra hagyva. Ők meg ének luxusban olyan országban ahol nincs kiadatási egyezmény.
Clavigo
@Németh István: Ifol te rendesen,,Pifta ?
Németh István
@Clavigo: De ami kigyün neked adom!@human: Mindig csakúgy legyünk át verve ahogy az Orbán Viktor rendezi a nemzet dolgait! De nem ám a zay és gyurcsányi, meg moslék bandáik, bajnai, szabó, donáth, újházi, stb. a nemzetnyomorítók által realizált stílusban Kapd,csak be nyugodtan!
Németh István
Ez a moslék zay a moslékos vödör nélkül szennyezi a környezetet! Ténymegállapítás!
Sámannus
@Clavigo: Jó a meglátás valóban alul méretezik nála az öt centest, és olyankor elég garázda tud lenni.:))
human
@Németh István: A moslék nem szennyezi a környezetet, mert szerves anyagból van, lebomlik. Ennyit sem tudsz a vidékről?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.