A PestiRiporter vendége volt Rotyis Bálint, a Nézőpont Intézet elemzője, akit a Mi Hazánk Mozgalom vakcina-ellenes tüntetéséről és Márki-Zay Péterről beszélgettek.

Rotyis Bálint: Gyurcsány a főnök, mindenki neki akar megfelelni
Kép: YouTube

Az elemző elmondta:

egy mindenkori miniszterelnöktől azért elvárható, hogy a felmerülő kérdésekre tudjon megfelelő válaszokat adni, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje esetében ez nem mindig teljesül.

Hozzátette:

Márki-Zay csapongó, de határozott politikus képét próbálja fenntartani. Nagyon sok olyan pontot képvisel határozottan, ami szemben megy a társadalmi érdekekkel, ez pedig egy veszélyes politika.

Rotyis Bálint szerint Márki-Zay ezeket az álláspontokat nem csak Gyurcsány Ferenc iránti megfelelési kényszerből mondja, hanem világosan látszik, hogy ő a 2010 előtti világban hisz. Szerinte a baloldalon Gyurcsány a főnök, és mindenki neki akar megfelelni.

A Nézőpont Intézet elemzője szerint az ellenzék miniszterelnök-jelöltje nem retten meg a társadalmi elégedetlenségtől, amit elképzel azt a tűzön vizet át képes lenne véghez vinni.

Ezt már láttuk Gyurcsány Ferenc esetében, aki annak idején gumilövedékekkel válaszolt az emberek elégedetlenségére

- tette hozzá Rotyis Bálint.

Az oltásokkal kapcsolatban elmondta, hogy:

a Mi Hazánk az oltáselleneseket szeretné megszólítani, ameddig a kormánypártok végig az oltások mellett voltak, a geopolitikától függetlenül.

De szerinte nem fognak tudni 5%-nál többet szerezni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Szegény Rotyis pont a legrosszabb időkben akar jópontokat szerezni. Valószínű, hogy a fiatalságával magyarázható, hogy még nem érezte meg a bukás szelét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Szegény Rotyis pont a legrosszabb időkben akar jópontokat szerezni. Valószínű, hogy a fiatalságával magyarázható, hogy még nem érezte meg a bukás szelét.
Pági
Ez a kis... meg kinek akar megfelelni?
tudode
Aról nem is szólva, hogy Potyist megcáfolja Simicska Lajos, akivel az egyeuralkodó neveltetésének megfelelően érkezett a Bibó-kollégiumban, úgy ajtóstól a házba:
.
---- Szeplőtelen fogantatás (10)
nol.hu/archivum/archiv-20733-10120
.
(((...) """" - Negyedéves korunkban érkezett Simicska, Orbán Viktor és társaik a Budaörsi úti kollégiumba - idézi fel Gyekiczki András. - Belépőjük nagyon visszhangos volt. Berúgtak, az üvegajtó kitört, de még nagyobb visszhangja volt annak, hogy alapjaiban akarták megreformálni a kari életet."" (...)
-----------------
.
Majd 2006 őszén -- többek között -- kihelyezett frakciüléssel, és
.
---- Orbán Viktor 2006, Fidesz nagygyűlés, Astoria
www.youtube.com/watch?v=qpG58cODa_Q
.
8,52-nél kivonúl a FideSS frakció, a párttitKÁR bejelenti a Chartáját, vagy mi a bánatot, miután hetek múlva rekultiválni kellett a Kossuth teret
.
----- Orbán Viktor beszéde, Kossuth tér, 2006. október 6.
www.youtube.com/watch?v=PW5teJ7Mlow&t=574s
-----------------------
.
Miután megkapatíntva a kormányrudat, felesküdve a III. Magyar Köztársaság alkotmányára, azt már vannak milliók, akik érzékelik a saját bőrükön a közel 12 év alatt, az egyeduralkodó pávatáncát addig, hogy ma már az EU szélsőjobb vezetője akar lenni az, aki hazájában eltemette a demokráciát, kiépítette a semmihez nem hasonlítható diktaTŰRHÁJÁT:
.
---- Orbán Viktor beszéde, Kossuth tér, 2006. október 6.
www.youtube.com/watch?v=PW5teJ7Mlow&t=574s
-------------------
.
Sárba tiporva 32 évet!
.
Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnöknél jobban senki nem lát bele az országLÓ cinkelt kártyáiba, esze ágában sincs ezzel a katyvasszal bibelődni amit a KISZ-titKÁER összegányolt:
.
----- Orbán harminc éve a KISZ -ben
www.youtube.com/watch?v=v6I4bRJyqxY&t=52s
------------
.
NMiután összegányolta az EU első diktaTŰJŰHŰJÁT!
.
Cinkos/s aki néma!
dr. prédikátor
rotyis rotyis, össze fogod te még szarni magadat!!!
Toller Béla
Ha valaki a haladással szemben áll, az orbán és a rezsim. Láthatóan maga rotyis sincs tisztában azzal, hogy merre is lenne az az előre ! Csak pofázik, pofázik, mondja a leckét, várja a buksisimogatást ...
Nyírfa
Nem az a problémám ezzel a kis emberrel, hogy tornából felmentett, de, az annál inkább, hogy csekély értelmű. Ilyen figurák a fidesz vésztartalékai? Nem. Ez maga a fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.