A PestiRiporter vendége volt Rotyis Bálint, a Nézőpont Intézet elemzője, akit a Mi Hazánk Mozgalom vakcina-ellenes tüntetéséről és Márki-Zay Péterről beszélgettek.

Rotyis Bálint: Gyurcsány a főnök, mindenki neki akar megfelelni
Kép: YouTube

Az elemző elmondta:

egy mindenkori miniszterelnöktől azért elvárható, hogy a felmerülő kérdésekre tudjon megfelelő válaszokat adni, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje esetében ez nem mindig teljesül.

Hozzátette:

Márki-Zay csapongó, de határozott politikus képét próbálja fenntartani. Nagyon sok olyan pontot képvisel határozottan, ami szemben megy a társadalmi érdekekkel, ez pedig egy veszélyes politika.

Rotyis Bálint szerint Márki-Zay ezeket az álláspontokat nem csak Gyurcsány Ferenc iránti megfelelési kényszerből mondja, hanem világosan látszik, hogy ő a 2010 előtti világban hisz. Szerinte a baloldalon Gyurcsány a főnök, és mindenki neki akar megfelelni.

A Nézőpont Intézet elemzője szerint az ellenzék miniszterelnök-jelöltje nem retten meg a társadalmi elégedetlenségtől, amit elképzel azt a tűzön vizet át képes lenne véghez vinni.

Ezt már láttuk Gyurcsány Ferenc esetében, aki annak idején gumilövedékekkel válaszolt az emberek elégedetlenségére

- tette hozzá Rotyis Bálint.

Az oltásokkal kapcsolatban elmondta, hogy:

a Mi Hazánk az oltáselleneseket szeretné megszólítani, ameddig a kormánypártok végig az oltások mellett voltak, a geopolitikától függetlenül.

De szerinte nem fognak tudni 5%-nál többet szerezni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Szegény Rotyis pont a legrosszabb időkben akar jópontokat szerezni. Valószínű, hogy a fiatalságával magyarázható, hogy még nem érezte meg a bukás szelét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Aról nem is szólva, hogy Potyist megcáfolja Simicska Lajos, akivel az egyeuralkodó neveltetésének megfelelően érkezett a Bibó-kollégiumban, úgy ajtóstól a házba:
.
---- Szeplőtelen fogantatás (10)
nol.hu/archivum/archiv-20733-10120
.
(((...) """" - Negyedéves korunkban érkezett Simicska, Orbán Viktor és társaik a Budaörsi úti kollégiumba - idézi fel Gyekiczki András. - Belépőjük nagyon visszhangos volt. Berúgtak, az üvegajtó kitört, de még nagyobb visszhangja volt annak, hogy alapjaiban akarták megreformálni a kari életet."" (...)
-----------------
.
Majd 2006 őszén -- többek között -- kihelyezett frakciüléssel, és
.
---- Orbán Viktor 2006, Fidesz nagygyűlés, Astoria
www.youtube.com/watch?v=qpG58cODa_Q
.
8,52-nél kivonúl a FideSS frakció, a párttitKÁR bejelenti a Chartáját, vagy mi a bánatot, miután hetek múlva rekultiválni kellett a Kossuth teret
.
----- Orbán Viktor beszéde, Kossuth tér, 2006. október 6.
www.youtube.com/watch?v=PW5teJ7Mlow&t=574s
-----------------------
.
Miután megkapatíntva a kormányrudat, felesküdve a III. Magyar Köztársaság alkotmányára, azt már vannak milliók, akik érzékelik a saját bőrükön a közel 12 év alatt, az egyeduralkodó pávatáncát addig, hogy ma már az EU szélsőjobb vezetője akar lenni az, aki hazájában eltemette a demokráciát, kiépítette a semmihez nem hasonlítható diktaTŰRHÁJÁT:
.
---- Orbán Viktor beszéde, Kossuth tér, 2006. október 6.
www.youtube.com/watch?v=PW5teJ7Mlow&t=574s
-------------------
.
Sárba tiporva 32 évet!
.
Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnöknél jobban senki nem lát bele az országLÓ cinkelt kártyáiba, esze ágában sincs ezzel a katyvasszal bibelődni amit a KISZ-titKÁER összegányolt:
.
----- Orbán harminc éve a KISZ -ben
www.youtube.com/watch?v=v6I4bRJyqxY&t=52s
------------
.
NMiután összegányolta az EU első diktaTŰJŰHŰJÁT!
.
Cinkos/s aki néma!
dr. prédikátor
rotyis rotyis, össze fogod te még szarni magadat!!!
Toller Béla
Ha valaki a haladással szemben áll, az orbán és a rezsim. Láthatóan maga rotyis sincs tisztában azzal, hogy merre is lenne az az előre ! Csak pofázik, pofázik, mondja a leckét, várja a buksisimogatást ...
Nyírfa
Nem az a problémám ezzel a kis emberrel, hogy tornából felmentett, de, az annál inkább, hogy csekély értelmű. Ilyen figurák a fidesz vésztartalékai? Nem. Ez maga a fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.