A Mandiner.hu számolt be arról, hogy az idegsebész, Csókay András ózonterápiával kezelné a koronavírusos betegeket. 

Csókay András elmondta, szerinte mi lenne a hatásos terápia a koronavírusos betegek kezelésére
A Polgári Magyarországért díjjal kitüntetett Csókay András idegsebész az elismerés átadásán a budapesti Festetics Palotában 2020. február 24-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az ismert idegsebész azt kéri, hogy végezzenek erre vonatkozóan tudományos vizsgálatokat – írja az ATV.hu.

Az ózon közvetlen belégzését eddig senki sem ajánlotta, fertőtlenítésre már régóta használják. Csókay szerint azonban van egy olyan szerkezet, amelyek a kibocsátott mennyisége nem haladja meg a kritikus határértéket, amely felett az ózon már ártalmas lehet.

Ezt az a villamos-üzemmérnök fejlesztette ki, aki már a sziámi ikrek szétválasztásánál is segédkezett Csókaynak.

Tamás fantasztikus polihisztor, a sziámi ikrek szétválasztásához használt kulcsfontosságú szerkezeteket is ő készítette el

– méltatja Csókay.

Szentmarjai Tamás még a járvány kezdetén kapta el a covidot, már éppen kezdett a betegséglefolyás súlyosabbra fordulni, amikor eszébe jutott, hogy az ózon nemcsak a szénanátháján, de meghűléses betegségein is segített

- írja a mandiner.hu.

Két-három napig tartott a láz és a Covid miatti rosszullét, utána az ózonnal kikezeltem magam, majd a családomat is a gyerekeimtől az unokákig

- mesélte Szentmarjai Tamás, aki a készüléket azóta több helyen is ajánlotta.

Covid, nátha, influenza ellen is jó ez a terápia, ezért tudományos vizsgálatot szeretnék szervezni az ózonterápia kapcsán

- mondta a Mandinernek Csókay, aki kérésével több kórházat is felkeresett már, de nehéz áttörni az etikai bizottságok.

Forrás: ATV.hu, Mandiner.hu
Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Ez egy marha nagy baromság, persze nyilván neked bejön, mert nem oltás. Hol van ennek bármilyen tudományos alapja? Vannak mesterségek dolgok, pl. az UV fény, ami megöli a vírust, csak éppen zárt térben, és nem az emberi szervezetben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Nyírfa: A Föld utcának a Flóriánra kifutó része már sok évtizede eltünt. Az 51-tő felfele a Bécsi utig maradt meg. A 44, ami a nagynénémék háza volt, meg a Zápor utca pár háza a kertekkel lett a Távfűtő művek, illetve most egy nyomda!
Nyírfa
@Nessy: Beugrott közben a Föld utca Flórián felé eső része, ott is volt egy hasonlóan szép, emeletes ház , akkor te erről beszéltél. Én a másikra utaltam, amelyikben a Csemege volt.
Amikor már asszonyként haza látogattam apámhoz, anyámhoz, olyan jellegtelennek láttam a kerületet, már legalábbis azt a részt, amit jól ismertem. Most mindent a panel egyhangúsága ural.
A San Marcoban, ahol gyerekként sokat bicikliztem, összeértek a gesztenyefák koronái. Nem is tudom, hogy lehet fák nélkül élni.
odst
Csókay András idegsebész, úgy tűnik funkcionálisan analfabéta.
Mottó: Nem érthet mindenki mindenhez.
lusta
@Nyírfa: Tudod az a dolog lényege, hogy mindenki használhatja. Nincs kürölkerítve, egyedül a vandáloktól kell tartani. Itt meg kell védenem a hazai nagy kissebbséget. A statisztikai adatok szerint 1 millió főre számítva kb. ugyanannyi és ugyanolyan jellegű bűntényt követnek el Lengyelorszáágban, mint Magyarországon. Pedig a lengyeleknél valmi 23 ezren vannak csak.
Nyírfa
@lusta: Szóval bűnözésben hasonlóak az arányok. Akkor itthon is rend van, békesség, Polt két hét alatt rendet csinált. :)
Te lusta, mennyország lehetne a földön. Majd 200 év múlva visszanézek, van-e egy kis fejlődés. De lehet, hogy csak lógatom majd a lábam egy helyes kis bárányfelhőről, és nézem, milyen lelkes misszionáriusként tevékenykedik egy ifjú Pápua Új-Guineában. Olyan ismerős... hát nem ő a magyar Orbán Viktor reinkarnációja? :)

Szóljunk Karácsonynak, hogy sóházakat akarunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.