Ma rendezik Kovács Ákos tavaly decemberről elmaradt évadzáró duplakoncertjét a Papp László Budapest Arénában.

Fotó: Orbán Viktor megérkezett az Ákos-koncertre: "Induljon a banzáj!"

A zenész nagy rajongója és támogatója, Orbán Vikor már a helyszínen van. Mindezt egy Facebook-fotója alapján merjük kijelenteni, amelynek azt a címet adta, hogy "Induljon a banzáj!".

A Blikk azt írja, Ákos koncertje nem csak azért lesz igazán különleges, mert utoljára 2019-ben adtak nagykoncertet, hanem azért is, mert a legendás régi és új slágerek mellett, sosem hallott dalok is felcsendülnek majd az Arénában.

Ráadásul színpadra lép még Menczel Gábor, Ákos zenésztársa is, aki a legendás sikerű magyar kultuszzenekarnak, a Bonanza Banzainak volt az egyik oszlopos tagja.

Forrás: blikk.hu

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ja,és Lévait nem vitte magával?Máskor együtt mentek koncertre. Úgy tűnik,hogy már csak 1-1 hivatalos rendezvényen jelennek meg együtt,de Lévai nagyon el van dugva
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Egymásra nézve, micsoda öröm sugárzik róluk.
csak úgy....
ákos írhatna végre egy orbán bevonulót vagy valami viktor marsot.. :)
jesz
@csak úgy...: nyugi, már meg is írta, sőt be is mutatta...Orbán erre fog bevonulni a győztes választás estéjén...

(vagy nem)
Rizikó
@Clavigo: Na még egy pedofil buzi! Hess aberrált!
ómió
@Clavigo: Ott a bolsi latrina mélyén "tempózva" szerzett tapasztalataidat hazudnád rám, bolsiék fajkretén latrinabúvára!? Az efftársaid olyan "volumeneket" szoktak üríteni, mint az elefánt? Eszerint "fussa" még nekik a "nyócév" alatt ellopottakból!
ómió
@kulabombaafityiszre: Bizony, bolsiék gyagyása! Az "igazi magyar demokrata", az, ugye a "demokratikusan" szemkilövető népzsebelőknek szokott csápolni, ahogy Bródy efftársad is! Gondolom, remegve várja már ő is a háromszoros gázárat! Veled együtt! Ha meg a fogyatkozó agyaddal annyit se tudsz, mi az az állampárt, kérdezd meg a kutyádat, (majd elvakkantgatja neked), amikor téged az elmeosztályról hazavezetve éppen a gps-edként "szolgál" téged!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.