Egy dohányzó ember okozta a tüzet. 

Egy cigiző beteg miatt égett le a Szent Imre kórház toxikológiai osztálya

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI

"Az előzetes vizsgálatok szerint a sürgősségi osztály detoxikáló helyiségében lévő dohányzó beteg okozhatta a tüzet a Szent Imre kórházban” – válaszolta a kórház az ATV Híradójának a kérdésére. A beteg az életét vesztette a tűzben.

Reggel keletkezett tűz a XI. kerületi kórház egyik többszintes épületének földszintjén. Délelőtt kiderült, hogy egy fiatal nő elhunyt a kórháztűzben. Ezek szerint ő maga okozta a tüzet.

A keletkezett károk, így a falakat borító korom miatt a sürgősségi osztály átmenetileg nem fogad pácienseket. Az osztályon lévő 4 beteget más egészségügyi intézményekbe szállították át. Kásler Miklós miniszter a helyszínen azt mondta, hogy „a legfontosabb feladat a betegek biztonságba helyezése után a budapesti sürgősségi ellátás újraszervezése és a rekonstrukció azonnali elindítása”.

Forrás: atv.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Baker
Miért nem lehet elvenni ezektől minden, amivel magukban vagy másokban kárt tehetnek? Elvégre azért kerülnek oda, mert épp nem beszámíthatók.
namihami
A jelek szerint a pia és a cigi még mindig túl olcsó. Hiszen erre is, arra is futotta.
Gazella
@Baker: ez ambulancián történt, nem pedig az osztályon.
Dr. Proktor
Ha lenne elég ápoló és ápolónő, valaki csak észrevette volna a dolgot, mielőtt kitört a tűz, dehát ők már a magánszektorban vagy külföldön dolgoznak...
Nem is értem hogy akik az életünkért felelnek azok miért vannak alulfizetve, akik meg a politika szarát kormányszinten talicskázzák azok miért felülfizetettek? Tolják a szarukat az árokparton, közmunkában!
division
@Gazella: Te már csak tudod...Vagy pont ott takarítasz?
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: @sgl:@Toller Béla: ? @Giovanni Alba: @gina:? @Havanagi: @lampa laz: @jesz:@Aki Én: @Lepényleső: @Cucika: @Klubtag: @time-shift: @magyar1: @RonaGyuri: ?@human: @Nyírfa:,@Néro:@solidedge: @szaboria1:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.