"Nem lehet a politika játékszere a cigány-magyar viszony" jelszóval összefogásra szólítja fel a Lungo Drom azokat az állampolgárokat, akik átérzik a helyzet súlyosságát és tenni akarnak a békés együttélésért.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
ahha bekes es eles erdekes szavak egy olyan csoportol akik eleve gyulolik akik nem tagjaik a csaladi csapatnak es nem is a rokonaik. Na ja igazabol nem pffuj budos magyarozhatnak nyiltan csak belso korokben. Ha mar a valosagban csak irtani tudjak a magyart akkor legalabb elmeletben es mediaban tudjanak egy szereny kepet alkotni magukrol.
atv.hu/videotar/2008_nov_eleg_volt_a_roma_eroszakbol_a_kiskunlachazi_polgarmester_szerint.html
nem is ertem ilyen rendes es bekes emberekrol miert gondoljak, hogy egy ilyen aljas gyilkossagot ok kovethetnek el? Talan azert mert alapbol utaljak ha valakinek a gyereke szebb, sikeres es meg bore is szebb....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.