A kormányfő péntek reggeli interjúja húzta fel.

Márki-Zay nagyon kiakadt Orbánra: "Milyen ember tesz ilyet? És van képe mindezek után erkölcsről oktatni?"

Fotó: Facebook

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt Facebook-oldalán reagált a miniszterelnök péntek reggeli rádióinterjújában elhangzottakra. Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújában azt mondta, a kampány során ne legyen téma a járványkezelés. Márki-Zay Péter szerint viszont „41 ezer halott, számtalan tönkrement vállalkozás, elvesztett munkahely, az egyre hosszabb várólisták után ez az egyik legfontosabb kampánytémánk”.

Orbán Viktor azt akarja, ne legyen téma a járványkezelés. Innen üzenem, hogy 41 ezer halott, számtalan tönkrement vállalkozás, elvesztett munkahely, az egyre hosszabb várólisták után ez az egyik legfontosabb kampánytémánk.

Orbán Viktor azt hazudja, hogy az ellenzék oltásellenes. Innen üzenem, hogy az Egységben Magyarországért az oltást támogatta. Azt nem támogattuk, hogy a gyenge minőségű, korrupcióval beszerzett kínai vakcinával oltsák az időseket. Ezt továbbra is fenntartjuk, a 41 ezer halott mutatja, hogy sajnos igazunk volt.

Orbán Viktor azt mondja, "nem szabad a hatalmat úgy akarni, hogy közben az ország érdekei ellen teszünk". Mondja ezt a miniszterelnök, aki az ország gazdaságpolitikáját, külpolitikáját, az ország járvány elleni védekezését is a személyes anyagi és hatalmi érdekeinek rendeli alá.

Szavaim sincsenek arra, hogy még a járványt is lopásra használják. Milyen ember tesz ilyet? És van képe mindezek után erkölcsről oktatni? Legyen végre vége ennek, legyen végre Magyarország minidannyiunké!

- írta posztjában Márki-Zay.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Szívemből szólt Márki-Zay! Pontosan így gondolom én is!
Kásler hazaküldött a kórházakból sokezer haldokló beteget, rábízva a hozzátartozókra, hogy tegyenek velük amit tudnak, aztán arról szövegel ez a szemét, hogy ez ne legyen kampánytéma?
Felfordul az ember gyomra a maffia cinizmusától!
Mocskos maffia!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Szívemből szólt Márki-Zay! Pontosan így gondolom én is!
Kásler hazaküldött a kórházakból sokezer haldokló beteget, rábízva a hozzátartozókra, hogy tegyenek velük amit tudnak, aztán arról szövegel ez a szemét, hogy ez ne legyen kampánytéma?
Felfordul az ember gyomra a maffia cinizmusától!
Mocskos maffia!
Peller Anikó
"ne legyen téma a járványkezelés." Pedig de. Legyen nyilván, mert a mienk lett a legszarabb a bulgari után. Szégyellitek vagy büszkék vagytok rá buziálla tokhal? Kevés a 41?

"Hódmezővásárhely polgármestere felsorakozott abba a politikusbűnözői körbe, ahol már nem számít sem a törvény, sem a rend, és a hatalom gátlástalan megszerzésének célja szentesít bármilyen alantas eszközt"

Csak nem a fidesz nevű politikusbűnözői körre gondolsz @verőke:?
kissé felnőttem
@verőce21: mit ettél ma gombát? ja keveset majd kiderűl várj mig felkel majd a nap
justhpeter
Orbán szeretné, ha az elhunyt több mint 40 000 honfitársunk halála nem lenne kampánytéma, mert azt hiszi, hogy mondjuk a korrupció, az infláció és Putyin seggének permanentó nyalása nem elég ahhoz, hogy megbukjon. Van benne logika, hiszen 12 éve lopnak, csalnak, hazudoznak, miért pont most írnánk a terhükre. Ám a logika kevés, nem lesz szerencséjük.
Lepényleső
...milyen ember tesz ilyet, "A vér nem válik vizzé!" - elfogadható felelet?
ómió
Maki efftárstól a hazudozási alapot elvenni!? Na, ne má'! De, tényleg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.