A Fidesznek.

Márki-Zay Péter elárulta, hogy a Fidesznek vagy Gyurcsánynak lesz nagyobb súlya akkor, ha kormányfő lesz

Fotó: Facebook

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint ugyan Gyurcsány Ferenc képviseli a hatpárti koalíció talán legerősebb pártját, de nincs domináns szerepük. A miniszterelnök-jelölt hozzátette:

Ha kormányfő leszek, abban a parlamentben várhatóan a Fidesznek nagyobb súlya lesz, mint Gyurcsány Ferencnek.

Az RTL Híradónak adott interjújában úgy fogalmazott, hogy

számomra az elmúlt harminc év legsikeresebb kormánya még mindig Orbán Viktor első kormánya. A legsikertelenebb és legrosszabb Orbán Viktor elmúlt három kormányzása volt.

A különbséget abban látja, hogy 1998 és 2002 között Orbán Viktor a párton belül és kívül is kénytelen volt kompromisszumokat kötni, akkor még kormányzati teljesítményt kellett nyújtani. Ezzel szemben ma, ha a kormányfő álmodik valamit, holnap alkotmánymódosítással törvényt csinálhat belőle.

Márki-Zay Péter arról is beszélt, hogy Orbán Viktortól lesett el egy elvet. Ennek lényege, hogy a választások előtt nem ígérnek pozíciókat senkinek, mert az emberek egy része ettől ellustul, másik részük pedig csalódott lesz. Az egyetlen kivétel Hadházy Ákos, aki tárca nélküli miniszterként felelne az elszámoltatásért.

Forrás: Index 

Címlapkép: Facebook

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 15:06
Neked ez az egyen dumád gyagyás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@KisTehen: Nem, Te MZP-ről beszélsz.
kereső
@KisTehen: Te? Gondolkodtál? Mi történt boci? Berúgtál?
ómió
@kulabombaafityiszre: Még mindig másokat kommunistázol, bolsiék elmebetege, miközben most is az MSZMP-MSZP-MZP komcsi "kronológiájának" csápolsz!? És a Lenin szobor még nem szakadt rád, bolsi tetüfi!? Vagy az nem olyan "különleges anyagból" (szarból) van "gyúrva", mint a fajtád? Körmöt rágó izgatottsággal várnád már Maki efftársad gázáremelését?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:31
Hajrá "bolsik"!Vesszenek a gyagyás kommunista segget nyaló ómiók!
ómió
@kulabombaafityiszre: Úgy agitálsz magatok mellett, a gyagyás komcsi(k) mellett, hogy közben a saját tetves seggnyaló bolsiságodat másra próbálod hazudni, bolsiék elmebetege!? Mást nem találtál az efftársi aljasságtárban? Vagy ez már az efftársi meghasonlottság nálad?
evacica
Üzenem Márki Zaynak, hogy Orbán kormány soha sem volt jó, csak az elsőben még nem mertek ennyire nyíltan lopni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.