A Momentum politikusa a Partizán vendége volt. 

Donáth Anna, a Momentum pártelnöke Gulyás Márton vendége volt vasárnap este. A politikus a műsorban elmondta, hogy elkészült a közös ellenzék programja, viszont azt nem tudta megmondani, mikor lesz mindez nyilvános. Azt sem tudja, hogy rajta lesz-e a közös listán, de elmondása szerint nem tervez beülni a parlamentbe. 

Ha Orbán marad a miniszterelnök, sokkal kevesebb pénz fog érkezni az unióból

– hangoztatta Donáth, miközben kifejtette félelmeit egy esetleges huxittal kapcsolatban. Korábban Márki-Zay Péter azt állította, hogy az ellenzék is állít államfő-jelöltet. Kiderült, hogy Donáth Anna „szívének legkedvesebb” nevek nem vállaljak el az ellenzék jelölését, de még nem adták fel, hogy megtalálják az ideális személyt. A momentumos politikus szerint nem kudarc, ha végül az ellenzék nem állít államfő-jelöltet.

Az interjú végén Donáth Anna leszögezte: nem tervez szerepet vállalni Márki-Zay Péter kormányában egy esetleges kormányváltást követően.

Forrás: mandiner.hu, Partizán

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@KisTehen: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ mily szép sudártermetű a csüngőhasú biztosan azé állította a terem túlsó végébe, hogy jobban lássa.
Amiért fizetünk az a miénk. Gondolod eláraszt a szeretetével. Az orosz vezetők azért kezelik le a magyarokat, mert arcátlanul lopnak Annak idején a magyarok bomlasztották elsőként a Varsói szerződést, és a KGST feloszlatásában is Antallék kezdeményeztek. Gondolod, hogy nekik hálálkodni kell, hogy most az EU, és a NATO rohasztásán fáradozó gecik szimpatikussá válnak előttük. Lófaszt az árulót mindenhol megvetik ezt bizonyította a moszkvai út.
A geci már mindent be vet a diplomáciában hogy minél többet ártson. Már nincs semmi más szabály csak a rombolás.
Úgy vonul be a történelembe, mint a Kárpátok fosztogatója, hazaárulója.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kormanyos63
@ómió: Elvtársaid neked vannak te orbáncsicska agymosott idióta!
Amiket leírtam azok sajnos mind igazak, mégha ezt te is akarod tagadni!
És igenis leírom akár ezerszer is, a hazát a fideszmaffia, és orbánpatkány ÁRULTA el, és ÁRULTA ki az Oroszoknak, és a Kínaiaknak!
A tetves fideszes bűnbandád a 12-éves ámokfutása alatt teljesen tönkretette, és kifosztotta Magyarországot, ezek tények, és ezt Brüsszelben is tudják!
Mára a pszichopata, lótolvaj gané szörnydiktátorod(akinek szereted fényesre nyalni a seggét) Magyarország, és Európa legnagyobb szégyene lett, egy igazi putyinpincsi, aki az Unió Trójai falova is lett, és úgy táncol, ahogy putyin elvtárs fütyül neki!
Nagyon remélem, hogy április 3.-án buktok, és a fidesz orbánnal együtt odakerűl, ahová való, a történelem szemétdombjára!
Ilyen aljas, hitvány, ótvar korrupt bűnbanda még sosem vezette Magyarországot!!
Piros lett a paradicsom nem sárga
fidesz, és orbán takarodjatok a picsába
fergeteg
Márki meg a kormány.
Makó és jeruzsálem
Eladott Ország
@Pegero: ma, 15:02 ♦ Tudod fiam! Alapjában véve egy jó ember vagyok! Ha valakit elküldök a pics@ba, egész nap azon aggódom hogy odeért- e!
i.pinimg.com/564x/7e/03/77/7e0377b585e382ee8884ab53ba57368f.jpg
kereső
@Nyírfa: Még nem kampányolnak. Egyenlőre gyűjtik a támogató aláirásokat a polgármesterektől és a képviselőktől. Macron a hirek szerint torony magasan vezet, Le Pen leszakadva ,
ómió
@kormanyos63: Efftársai annak vannak, Böszme efftárs seggbúvára, akik "jeles alkalmaikkor" máig is a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat szokták énekelgetni! Ne másra hazudd őket, hanem majd nézz körül, amikor ezt harsogjátok! Az ott mind efftárs lesz, veled együtt! Ami demagóg bolsi hazugságokat meg leírtál, azok azok is maradnak, még, ha az "élő" ellenpéldák, amiket említettem, le is pregnek efftársiasságodról! Az ország többszöri kifosztása pedig - ne görcsölj a másrahazudásán - szintén a véresmancsú tetves bolsibandád egyik legfőbb jellemzője! Miután 47-ben magukhoz kékcédulázták a hatalmat mindenkitől "csak" azt vették el, amije volt - paraszttól a földjét, kereskedőtől a boltját, iparostól a műhelyét, stb. - "megteremtve" ezzel a "társadalmi tulajdont", amit viszont a "magasabbrendű" diktatúrájuk összeomlása után a 90-es években "privatizációnak becézve" szétloptak, nagyrészt önmaguk között, több, mint 10000 milliárd Ft értékben! Na, Böszme efftárs seggbúvára, ez volt a bűnbanda, ha olyat keresel - kár a másrahazudásán rugóznod! A népkifosztást pedig minden egyes "debütálásotok" alkalmával gyakoroljátok - Bokros csomag, Böszme csomag, Libás csomag - tudod: a "fájni fog" típusú "csomagok", államcsőddel "turbózva"! Ezt is a Fideszre hazudnád, idiótája!? Akkor, sokkal mélyebb összefüggésekben kéne hazudoznod, erre még nem gondoltál!? Ha meg pszichopata tolvaj gané diktátort látnál, a szemkilövető fajtából, húzd ki a fejed Böszme efftársad seggéből és nézz fel rá! Ő lesz az, bolsiék elmebetege, aki a Szemkilövetőhegyen Totó kutyival együtt még Putyin seggét is fényesre tilolta, a kínai efftársaiéval együtt! Ne másra hazudd! És április 3. után - ha ezeket el nem felejtette a magyar - a véresmancsú bolsevik bűnbandátok továbbra is "marad a levesben" és a hőn vágyott gázáremelésetek lehetősége további 4 évvel "napolódik"! Ennyit al aljas, hitvány, tolvaj, korrupt, véresmancsú bolsevik bűnbandátokról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.