A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség erőszakkal elkövetett szexuális erőszak és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy 28 éves férfi ellen. Az elkövető egy házibulit követően erőszakolta meg a 41 éves nőt.

A 28 éves volt sportoló brutális kiméletlenséggel megerőszakolta a 41 éves nőt a házibuli után – a TEK fogta el

Fotó: police.hu

A vádirat szerint 2021 áprilisában a kisportolt testalkatú, küzdősportokban magas fokon jártas férfi ittasan, egy házibulit követően közös ismerősük lakásán erőszakoskodni kezdett egy 41 éves nővel, és minden előzmény nélkül, a nő akarata ellenére szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette – írják az ügyészség honlapján.

A sértett végig kérte, hogy a nála jóval erősebb fizikumú férfi hagyjon fel az erőszakkal, és fizikailag is ellenállt. A nőnek sikerült szabadulni a fogásból, megpróbált felállni, a férfi azonban megragadta a nyakát és visszarántotta, majd mindkét kezét lefogta, és ellenkezése ellenére vele tovább közösült.

Ezt követően az elkövető – abban a hiszemben, hogy a sértett a bejárati ajtót magukra akarja zárni – kiengedte a nőt a hálószobából, de mielőtt az el tudta volna hagyni a lakást, utána ment. Ekkor rálökte a nappaliban lévő kanapéra, ahol teljes testével a sértettre nehezedett, és tarkóját, valamint csípőjét lefogva újra közösült vele, miközben a sértett végig fájdalomról panaszkodott.

A bíróság 2021 májusában – a TEK által végrehajtott elfogását követően – a nyomozó ügyészség indítványára elrendelte az elkövető letartóztatását, amely kényszerintézkedés jelenleg is fennáll.

A férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését.

A terhelt korábban, 2019 decemberében ittasan szóváltásba keveredett egy taxissal – miután nem fizette ki a viteldíjat. Megragadva a sértett ruházatát kétszer megrúgta, és egy erős mozdulattal lefejelte, amellyel nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott. Az emiatt indult eljárást jelen ügyhöz egyesítették, így ezen bűncselekmény elkövetése miatt is most került sor a vádemelésre.

A férfit – részben erőszakos – bűncselekmények elkövetése miatt már korábban is elítélték.

Forrás: ugyeszseg.hu

Címlapkép: police.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
2019-ben megtámadott egy taxist. Ma 2022 van és még nem értek az ügy végére.
jesz
ajaj...a sitten most bajban vannak..hány rabtárs kell a fiatal bika lefogásához, hogy végre szorosat dughassanak...de előbb-utóbb összejön..
simmering73
2019-ben megtámadott egy taxist. Ma 2022 van és még nem értek az ügy végére.
namihami
Na.most még csak egy migráncs sincs az ügyben!
""Magyarország jobban teljesít!"" Nekünk a nemi erőszakhoz se kell migráncs. Megoldjuk igaz magyar gyerekekkel! (és itt a ""magyar"" a lényeg)
Emmersson71
@simmering73: Ez a nyomozati szak elhúzódása, az ügyvédek időhúzása, a vádlottak meg nem jelenése miatt (többnyire nagyon betegek, szegények) van így. Meg aztán a bíróságok erősen leterheltek, mert túl sok a bűnöző.
Toller Béla
Még mindig nem érti ez a magyar röndérség, aki agresszív, az bármikor elkövethet ilyen dolgokat. És az nem védelem, hogy utána megfogják !
teuton
@simmering73: Kubatov gondoskodott a legenyeröl...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.