Hadházy Ákos közösségi oldalán számolt be arról, hogy "Erdélyben három helyen március 19-től reggel héttől este tízig szavazhatnak a kettős állampolgár honfitársaink".

Döbbenetes dolgot állít Hadházy: Botrányos és vérlázító dolgot jelentett be "Helikopéter"
Fotó: MTI/Soós Lajos

Hadházy bejegyzésében "döbbenetes, botrányos és vérlázítóként" jellemezte Szijjártó Péter bejelentését.

A független ellenzéki képviselő úgy fogalmazott:

természetesen levélben is megtehetik, sőt odaadhatják másnak is, hogy vigye be a külképviseletre. Sőt, 15-20 ezer halott is meg fogja kapni a szavazólapokat, senki nem fogja ellenőrizni, hogy más szavazott-e helyettük.

Hozzátette:

A Magyarországra adózó, de Nyugat-Európában dolgozó magyarok viszont országonként egy-két helyen, csak április 3-án reggel 7 és este 7 között szavazhatnak, levélben "természetesen" továbbra sem

Hadházy Ákos úgy gondolja "az új kormány véget fog vetni az ellenőrizhetetlen pénzesőnek Erdélyben is". Mint írja, szerinte a "talpnyaló erdélyi politikusok talán ettől félve nem hajlandóak fogadni Márki-Zay Pétert".

Pedig tudják jól, hogy a határon túli magyarok támogatása nem állna le, csak nem néhány nagytőkés kapna felfoghatatlanul sok pénzt, hanem sok százezer magyar kapna valódi segítséget.

- tette hozzá bejegyzésében.

A teljes bejegyzés és a videó itt tekinthető meg:

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Soós Lajos

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Qrva anyád kakadu. Mi is akarunk 2 héten keresztül szavazni. Ez diszkrimináció velünk szemben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
döbbenetes, botrányos és vérlázító? Az, de semmi ahhoz képest, amit a valódi állampolgárokkal művel, azokkal akik - akár csak éppen - külföldön tartózkodnak!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: ja és mégegyről ne feledkezzünk meg: a külföldön tartózkodók zöme adőfizető és nem maroktartó, mint a határon-túliak zöme. Ráadásul igen jelentős tétel az ország számára a hazautalt pénzek! =))
dr. prédikátor
N szóval, mi akik itt élünk CSAK MÁSODRENDŰ MAGYAROK VAGYUNK!!! AZOK A ERDÉLYBEN SZÉKELYFÖLDÖN ÉLŐ ÉS MAGYARUL IS BESZÉLŐ LEJMOLÓ SENKIK TÖBB JOGGAL RENDELKEZNEK MINT MI!!! MOCSKOS JELLEMTELEN SZARHÁZI NÉPSÉG!!!
Németh István
@RonaGyuri: a határon túliak nem külföldön élnek! N szóval, mi akik itt élünk CSAK MÁSODRENDŰ MAGYAROK VAGYUNK!!! AZOK A ERDÉLYBEN SZÉKELYFÖLDÖN ÉLŐ ÉS MAGYARUL IS BESZÉLŐ LEJMOLÓ SENKIK TÖBB JOGGAL RENDELKEZNEK MINT MI!!! MOCSKOS JELLEMTELEN SZARHÁZI NÉPSÉG!!!
Tudjátok olyanok vagytok mint a seggem szüretkor!@Havanagi: mint hazaáruló mit szólsz a helyzethez!?
Borsodi
A Románok már előttünk járnak,és még mindig ártanak nekünk a szavazataikkal.Kakadu elintézi mint a lélegeztetőgép beszerzését.
Eladott Ország
@Borsodi: tegnap, 20:51 ♣ És még mennyi halott határon túli magyar adata van a fidesz irattárában. Az ábrán látható, hogy a Fidesz-KDNP azokban a szavazókörökben volt a legsikeresebb, ahol az ellenzéknek egyetlen szavazatszámláló biztosa sem volt. Ahogy növekszik az ellenzéki szavazatszámláló biztosok száma 0-ról 4-re, a Fidesz-KDNP átlagos szavazati aránya lecsökken
s.24.hu/app/uploads/2018/04/csalas1.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.