Egy családi ház udvarán szerda délután a Fejér megyei Előszálláson történt a baleset. 

"A kútban víz nem volt, nyílását egy borostyánbokor nőtte be. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók a borostyán gyökérzetét fokozatosan tépték fel, ügyelve arra, hogy a bokor ágai ne hulljanak a négyéves kisfiúra, akivel folyamatosan beszélgettek a mentésben résztvevők"

- írták a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán.

 A tizenöt méter mélyen lévő gyermekhez mentőkötéllel – kötélbiztosítás mellett – egy tűzoltó ereszkedett le, aki a mentőszolgálattal történt egyeztetés után, karjában tartva, magához ölelve hozta fel a felszínre a fiút, akit szintén a tűzoltók emeltek ki a kútnyílásból. A gyermeket súlyos sérültként mentőhelikopter szállította kórházba.

Szörnyű képek: 15 méter mély kútba zuhant egy négyéves kisfiú Magyarországon

Forrás: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A kutat borostyánbokor nőtte be. Mert az, ugyebár, tökéletesen helyettesíti a kút bármilyen állandó és gyerek által nem mozdítható fedelét! Akár saját, akár másé a kút, kötelessége a biztonságról gondoskodni. Akár egy felnőtt is beleeshet (véletlenül is).
A kút gazdáját úgy rúgnám fel, hogy a levegőben éhenhaljon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@namihami: aranytollú bóbitás keselyű madaram > Na most az Orbán Viktor fóbiád oly csodálatos szintre emelkedett, hogy a borostyánbokor árnyában rejtőzködő kút mélyére is lejutott - oda, igen oda hozzád, mert te lelkileg is átélted a szülői trehanyságot! Így miért ne élnéd át a hírhelyzethez rokonítandó Orbán Viktori emberi nagyságot a lelki érzületeidben!?
Csizmás Kond
@namihami: ...háááát nem pont úgy van...először is a kút valakié, tehát másnak annak közelében tartózkodni bárkink nem épp a legideálisabb. ...és még vannak többféle érvek hogy ki mit keres ott vagy ki hogyan óvintézkedik vagy hogyan tesz megközelíthetetlené dolgokat...nem kell mindig itélőbíró lenni.
namihami
@Csizmás Kond: Igen, a más kútjának tetejét valóban másnak kell befedni. És ott senkinek semmi keresnivalója.
Ismerve a falvak egyrészének állapotát, sok helyen még vagy már kerítés se nagyon van. Azt pedig, hogy két ilyen telek között ezt egy négyéves gyerekben hogy sikerül tudatosítani, hát, az bizony embert próbáló feladat. És még az is lehet, hogy ez egy saját tulajdonú kertben levő kút.
namihami
@Németh István: Az, hogy a kút gazdája és a gyerek szülője az ebből a cikkből ugyan nem derül ki, csupán a te megállapításod.
Olvasd el mégegyszer, én ugyanis nem szülőt büntetném, hanem a tulajdonost. Amennyiben az a szülő, akkor pedig méginkább súlyos a helyzet, mert a kutat a saját (érted, SAJÁT) gyereke ellen nem fedte be.
Csizmás Kond
@namihami: mongyuk egy négyéves gyerekre jobban illik vigyázni még akkor is ha nincs kút a közelben...
surdilloFUJT
@Németh István: Annyira idióta vagy,hogy a fidesscsicskák már keresik a továbbképzést nálad,a legnagyobb genetikai korcsnál,aki itt eddig a durbincs szarosfarok,csizmás paszkonca,vagy az agyrágott omio,stb.szintjén osztaná azt amiből neked csak egy lyukas gyüszünyi jutott!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.