Van némi feszültség Király Júlia és az ellenzéki összefogás köztársasági elnöki aspiránsa, Róna Péter között a devizehitelesek ügyei miatt.

Az ATV Híradójának nyilatkozott vasárnap este Mári-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje, aki elmondta, Király Júliára továbbra is számít gazdasági területen az "árnyékkormányában". 

Márki-Zay továbbra is számít Király Júliára az "árnyékkormányban"

Fotó: Illusztráció/Facebook/dr. Márki-Zay Péter

Király Júlia csak annyit mondott, hogy ebben az ügyben nem kíván megnyilvánulni, ez a szerepét természetesen egyáltalán nem érinti, továbbra is ő az árnyékkormánynak a gazdasági területéért felelős koordinátora

- nyomatékosította a miniszterelnök-jelölt.

Mint ismert, a napokban kiszivárgott egy belső levél, amelyben Király Júlia közgazdász, Márki-Zay gazdasági tanácsadója ellenérzését fejezte ki az ellenzéki összefogás köztársaságielnök-jelöltjével, Róna Péterrel szemben – írja a hvg.hu. Róna Péter jelölését hétfő délután jelentette be az ellenzék, ezt követően nem sokkal születhetett meg a levél, amiben az ATV értesülései szerint Király Júlia bejelentette, hogy a nyilvánosság előtt nem képviseli az (összefogott) ellenzéket, mivel egy Rónára vonatkozó kérdésre nem tudna mást válaszolni, mint hogy az ellenzéki államfőjelölt egy "huncut pici gazember". 

Kettejük ellenérzése a devizahitelesek ügyéből fakad, Róna ugyanis többször is felelősként nevezte meg ezekben az ügyekben Királyt, mint a Magyar Nemzeti Bank akkori egyik felsővezetőjét. 

Emiatt szólaltatta meg az ATV Márki-Zay Pétert, aki azt mondta, hogy nem olvasta ugyan Király Júlia levelét, de telefonon beszélt vele. 

A 444 cikke szerint a közös miniszterelnök-jelölt nyilatkozata után néhány órával vasárnap az Egységben Magyarországért sajtóosztálya meghívót küldött egy eseményükre a sajtónak, amelyen a szakpolitikai kabinetvezetők mutatkoznak be. A gazdasági területre korábban Márki-Zay által felkért három eber közül ketten lesznek ott (Bod Péter Ákos és Bojár Gábor), Király Júlia azonban nem.

Forrás: atv.hu, hvg.hu, 444.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez a kis buzi maki elintézi az ellenzéket rendesen..ezzel ,meg a biciklis majommal teljesen esélytelenek..orbán kap újabb négy évet, úgy bebetonozza magát,hogy csak kirobbantani lehetne..sajnálom, ez amit ez a porszívóügynök csinál,az ellenzéki szavazók arcul köpése...
ómió
Maki efftárs számít rá! Ugye, mint a moslékkoalíció "egysége" fő "szimbóleumára"!?
Németh István
Na tegyünk rendet!!! Arra számítunk mi egyszerű pór népség, hogy ezt a zay moslékot, király júliástól és a hülye agy romlott bandájától a választásokig szépen kinyuvassza a saját nemzetellenes baromságuk! Ugyan is ennyi nemzetellenes rosszindulat, aljasság, önzés és beteges hazudozás, korrupciós cselekedetek sorozata büntetlenül nem maradhat!
Egy pszichológus kongresszuson tudományos alapon közölve lett az a megállapítás, hogy a belső rosszindulatú, és nyilvánvalóan tudott rosszakaratú megnyilvánulások visszahatnak az adott személyekre >> amelynek következtében elindulnak a belső szervek rohadásai - még pontosabban a rákos folyamatok hatalmas burjánzásai! Hát olybá tűnik a mi jó szándékunkkal az érdemtelen moslékoknak is csak jót tudunk kívánni >> nyugodjanak, mielőbb békében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.