Az Európai Unióval folytatott vitákban a Fidesz fő szövetségese a vezető lengyel kormánypárt, most azonban nem érti, hogy mi van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Most megtudják, hogy ki is orbbán??!! Adott esetben, ha kell őket is szembeköpi majd!!??
Jozefina
Most megtudják, hogy ki is orbbán??!! Adott esetben, ha kell őket is szembeköpi majd!!??
Béla333
Ne Magyarországon csodálkozzatok, hanem Orbán maffia csapatán!
Ha már itt tartunk: én meg évek óta csodálkozok azon, hogy hogyan tud így meghülyíteni ennyi lengyelt, hogy azok képesek eljönni Budapestre egy kis városnézéssel egybekötött békamenetre?!
csak úgy....
orbán egy beszari,buta alak, remélem a lengyelek veszik a lapot és márc. 15. én otthon maradnak a valagukon!
kereső
Magunkra maradtunk. Ezt elintézte orbán- ott van nekünk/neki putyin, észa korea, lukasenka, meg a szerb .Finom, úri társaság.
Havanagi
@kereső: csak magának köszönheti a magyar nép,hogy ide jutottunk.Isteníteni kell Orbánt,imádni,ő meg szarik a népre.Ha valaki ennyire sötét,vállalja a következményeket.Ez a nép sosem tanul.Majd most is gecire fognak szavazni.
magyar1
Szerintem minden miniszterelnöknek az a dolga, hogy a saját népét mentse és irtsa. Csak a barmok akarnak más farkával csalánt verni, de Orbán ennél higgadtabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.