Ahogy arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor február végén határszemlét tartott, amiről fotókat és videót is posztolt közösségi oldalán.

Hadházy szánalmasnak és elkeserítőnek nevezte Orbán határszemléjét

Felkészültünk mindenre. A határon rend, nyugalom és biztonság van.

- olvasható a miniszterelnök bejegyzése fölött.

A fenti videóra reagált közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Bejegyzésében megjegyezte, "többen jelezték, hogy Orbán propaganda videójában milyen szánalmas patyomkin sereget tekintett meg".

Egy gyakorlótéren felállítottak négy harckocsit, egy lövészárokba egy kiskatonát . A Főnök megtekintette és azt a következtetést vonta le, hogy minden nagyon rendben van

- írja Hadházy.

Így ment annak idején az üres kórházakba is, hogy aztán a valódi járvány idején véletlenül se tegye be oda a lábát. Magyarországot nem ő, hanem a katonáink és a NATO-tagság védi meg. Szánalmas és persze elkeserítő, ha szeretné megnézni, itt megteheti

- olvasható a bejegyzésben, amelyhez Orbán Viktor videóját is belinkelte.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ne reméljed inkább készülj a bujkálásra. hamarosan akik szenvedtek miattad elküldenek nyúlcipőben a világ faszába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
Mások is mert volt a duma és... kik segitenek a kormányon kivűl tán mindenki majdnem és őkelméék? na ennyit erről.
Pipás
@KisTehen: Ha-Ha-Ha Jó eséllyel mennek a hőseid a levesbe. És az értelmesebbik/nagyobbik része az országnak már rég nem akarja, hogy ilyen mocsok tolvaj banda kormányozzon! Ha-Ha-Ha Egyébként a fideSSeseket két kategóriába lehet sorolni: a jellemtelenek, valamint a hülyék. Te mind a kettőben benne vagy.
csipetke
Hát,ez a videó tényleg iszonyat-szánalmas.az meg pláne,hogy ezt a videót tolják orrba&szájba a you tube-on,egy órás riportműsor megnézése közben háromszor is, Nyilván közpénzből. Pedig orbán nem egy épületes látvány a hatalmas hasával,és lecsúszott gatyájában. Másrészt ha segíteni nem tud/akar,akkor mit grasszál ott, van ott baj nélküle is elég,még őt,meg a tucat testőrét is kerülgessék. Most is,mint mindíg, ha baj van, az önkormányzatok, a civilszervezetek,és magánemberek segítettek. Orbán meg azzal,hogy téblábolt ott egy félórát?Mert nem hallani,hogy kormányzati részről érkezett volna segítség.
Rizikó
Kit érdekel ez a fogyatékos Hadházy? Egy hülye, elmebeteg bohóc, aki feltűnési kínjában már azt se tudja, mit hazudozzon össze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.