Lehet, hogy nem is akar nyerni a kormány?

Török Gábor: meglepő terve lehet Orbánnak a választással
Fotó: Facebook/Török Gábor

"Bár mindig vitatkoztam azokkal, akik szerint egyik vagy másik szereplő nem a győzelemre játszik, hiszen a hatalmi helyzet annyival több lehetőséget kínál, hogy még egy nehéz helyzetben is irracionális, ha valaki nem erre játszik, de..." – kezdi sejtelmesen Facebook-bejegyzését Török Gábor.

Majd a politikai elemző azt fejtegeti, hogy

"ha belegondolunk abba, hogy az oroszok ukrajnai háborúja miatt mi várhat a választások után a magyar kormányra (beláthatatlan gazdasági következmények, kiszámíthatatlan nemzetközi helyzet), és hogy milyen politikai károkat okozhatna akár a mostani, akár egy új politikai többségnek az elmúlt időszak jelentős állami költekezései után egy fájdalmas megszorító politika, talán az sem lenne meglepetés, ha ezúttal az ellenzékbe kerülés vagy ellenzékben maradás sem számítana annyira rossz forgatókönyvnek..."

Érdekes felvetés, önök mit gondolnak róla?

Forrás: Facebook/Török Gábor

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem is olyan ördögtől való. A a rengeteg hitelt, a sok felelőtlen igéretet nem rajtuk, hanem egy másik kormányom kérnék számon. Ellenzékből remekül lehet hergelni, uszítani az embereket. Most majd eszükbe jutna mik is az ellenzék jogai! Arról nem beszélve, hűséges híveik be vannak betonozva a lényeges pozíciókba 9 évre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@csak húgy...: Be is fejezheted a nyomorult senkiházi képzelgésedet, te diliháztöltelék...!
csak úgy....
@verőce21:farkasom, nagyon sajnálom,hogy elmebetegeskedsz de nem tudok rajtad segíteni,- szerintem már a dokiknak is nagy föladat lenne a te szellemi rendbehozatalod !
Toller Béla
Azt gondolom, hogy egy normális, elvi alapon működő, haladő rendszer nem így politizál ! Azért van szüksége a hatalomra, azért kéri, hogy javítson, építsen, fejlesszen ! EZ a motivációja ! Nem pedig az, hogy négy évig eltartassa magát a parlamentben és közben valamit sportoljon ...Ezért ezt a fajta megközelítést egy politológustól feleslegesnek és károsnak tartom, mintha azt mondaná, hogy nem létezik a palettán normális politikai erő ! Ez pedig így nem igaz ! A mai rezsim és az ellenzéke között nincs ilyenfajta hasonlóság !
verőce21
@durbincs: Ritkán hordott össze mint itt, ennyi elmebeteg sorosbérenc brigantit a szél...
kissé felnőttem
moslékkal telitettek a pesti stricik. ugye lédy dubrincs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok