Orbán Viktor miniszterelnök szerda este szemlét tartott a csengersimai magyar-román határállomáson – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor határszemlét tartott – fotókCsengersima, 2022. március 16. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök határszemlét tart a csengersimai magyar-román határállomáson 2022. március 16-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője, és Kovács József nemzeti információs államtitkár társaságában hallgatta meg a rendőri vezetők jelentését a határszakasz helyzetéről és az ukrajnai menekülthullámnak a térségben tapasztalható folyamatos növekedéséről.

Ezt követően a miniszterelnök megismerkedett a Magyar Vöröskereszt helyi segítőpontján dolgozó önkéntesek munkájával

- közölte Havasi Bertalan.

Orbán Viktor határszemlét tartott – fotók
Orbán Viktor miniszterelnök (k) határszemlét tart a csengersimai magyar-román határállomáson 2022. március 16-án. A kormányfő mögött Kovács József nemzeti információs államtitkár. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor határszemlét tartott – fotók
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor határszemlét tartott – fotók
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor határszemlét tartott – fotók
Orbán Viktor miniszterelnök (k) határszemlét tart a csengersimai magyar-román határállomáson 2022. március 16-án. A kormányfő mögött Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő (b) és Kovács József nemzeti információs államtitkár (j), mellette balra Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor határszemlét tartott – fotók
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
És nem volt ott senki, hogy seggbelője???...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
driv3r
Aknavetőt veszek

"Azzal fogok érvelni az aknavető mellett, hogy első a család biztonsága. Mit ér a légkeverős sütő (légkeveréses sparhelt), amiben a feleségem szerint csodálatos piskótákat és más finomságokat lehet sütni, ha veszélyben a házi szentély? Nekem, mint a hozzátartozóiért aggódó családfőnek kutya kötelességem, hogy felmérjem a helyzetet és gondoskodjam róluk. Márpedig a pillanatnyi helyzet és a körülmények azt diktálják, hogy legyen kéznél egy közepes hatótávolságú aknavető."

www.vajma.info/cikk/tulevel/523/Aknavetot-veszek.html
Nyírfa
@Clavigo: Még vár a hadüzenettel, amíg Putyin visszaveszi Ukrajnát. Bocs', egy párhuzamos világban kissé előreszaladtam. :)
namihami
Remélem, hogy az a tisztviselő, akinek az ablakánál állt sorba, nem adott neki engedélyt, hogy belépjen az országba. Nélküle is van itt elég tróger, nem kéne szaporítani a számukat ilyen orbánokkal. És ne hivatkozzon a háborúra és a menekült státuszra, mert azt (bizonyos mértékben), de neki (és a fajtájának) is köszönhetjük.
kereső
Csengersimán? Nagyot tévedett az a 800 kg-os bombát cipelő drón, hogy nem várta meg mig orbán kezéből átveheti az ideiglenes "tartózkodási" engedélyt. Nem is maradt, csak 40 percig. És még kávét sem kért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok