Már szerdán is ott volt. 

Videót küldött a határról Orbán Viktor

Szerdától három napon át az ország keleti hatán van Orbán Viktor miniszterelnök, hogy onnan szervezze a segítségnyújtást az Ukrajnában dúló háború elől menekülőknek – írta meg a hvg.hu.

A miniszterelnök csütörtök délelőtti videójából pedig már az derült ki, hogy egy menekült családdal is találkozott, ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást adott át nekik. A felvételről kiderül, hogy a kétgyerekes család Olaszországba készül tovább utazni.

„Örülök, hogy látom. Sok sikert kívánok maguknak”

– mondta az ukránul beszélő édesanyának a miniszterelnök, majd az irat átadása után kezet is csókolt neki.

Forrás: hvg.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
3 nap ? Látszik milyen nehéz felfogású. Miért kell ahhoz 3 nap , Vétó Viktornak , hogy felfogja mit csinált !?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maxipocak
Ez a faragatlan gyökér azt hiszi hogy ha kézcsókot imitál minden elébe kerülő nőnek, akkor úriember és kultúrlény lesz. Okádnom kell tőle. A másik, hogy miért kellet 3 helikopter ennek a trógernek a határhoz szállításához, meg amúgyis minek? Az önkéntesek meg a civil szervezetek nélkül fosban úszna az egész menekültválság-kezelés.
nezelodo
El tudom képzelni mennyire "örültek" az ott dolgozó önkéntesek és korábban annyira üldözött civil szervezetek Orbán munkát akadályozó látogatásának. Remélem legközelebb már csak aratáskor a ringó búzamezőn látom, mint gyerekkoromban Rákosit a moziban filmhíradókban.
Jozefina
És azokkal miért nem találkozik véletlenül, akik inkább visszamennek Ukrajnába, mert a magyar fogadtatás nem ideális a számukra!!?? Még Budapestről is vannak akik inkább visszamennek. Színjáték az egész és a bohóc szerepében Orbán!!??
Eladott Ország
Orbán: "Örülök, hogy látom , honan jön (menekülés közben egy idegen országban) ...hát az messze van. Sok sikert kívánok. - Jöjjenek máskor is! Izé... Kérem, ezt tanulmányozza!”
Így égetik szénné egy kampányvideóban a gatyás békegalambot játszó, menekültmentő doktorminiszterelnök urat !
- Hova mennek ?
- Olaszországba.
uploads.disquscdn.com/images/499a5f2517e88eb780e9931723e210dbaf75c09d48e20f2dc5deb4a18eddd159.gif?w=800&h=360
A határvédő kormányelit. De minek örülnek, a háborúnak? Juditka, húzzon bőrt a fogaira és lóbálja meg a lompost. A fehér cipő a legjobb választás a harctéren. Hoban nem lehet észrevenni és ágyban, lepedő között sem.
uploads.disquscdn.com/images/015cd4353f3d8e615b8b05c3f4681679aa6db0bc743e4a0d65aa78869300174a.jpg?w=800&h=442
Orbán biztos adott volna nekik pénzt is az ukrán menekülteknek, csak hát nincsen semmilyen megtakarítása. Ő a Karmelita kolostor egere. Mert mindenkinek csak ad, ha el nem ugrik.
uploads.disquscdn.com/images/2efad374c65f889fd9d43d6c35a8200cf2833ce4397943d5353a4a1a9ab4ddd4.jpg?w=800&h=648
Eladott Ország
„A következő három napban megszervezzük a jövő hét védekezését azért, hogy továbbra is képesek legyünk minden bajbajutottnak segítséget nyújtani" mondja orbán. Nem védekezni kell Aranyapám, hanem intézkedni! Eddig sem voltál képes megszervezni a menekültek ellátását, ráhánytad a civilekre/önkormányzatokra az összes feladatot. Három hét után feltűnt, hogy jönnek a menekültek? Felébredtél? Még három nap kell neked, hogy képes legyél "segítséget nyújtani" a menekülteknek? Addig mi lesz? Elkéstél! Kiállítottad a bizonyítványodat: elégtelen!
Málna
@Jozefina: Miről beszélsz? Kik mentek vissza Ukrajnába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.