Fontos bejelentések szombat reggelre.

Márki-Zay Péter: „Jó reggelt kívánok! Tegnap feljelentettem Orbán Viktort”Fotó: Márki-Zay Péter/Facebook

„Azt hazudta, hogy katonákat akarunk küldeni Ukrajnába. Ezt a valótlan állítását rémhírtejesztésnek tartom, ezért a Vásárhelyi ügyészségen tegnap egy órakor beadtam egy feljelentést”

– szögezi le a szombat reggeli videója elején Márki-Zay Péter. Majd áttér arra, hogy szeretné, ha Orbán kiállna vele vitázni, hogy tisztázhassanak minden kérdést és azt is, hogyan kell megvédeni az országot.

„Orbán Viktor látványosan alkalmatlan arra, hogy megvédje hazánk határait”

– foglal állást. Ezt azzal indokolja, hogy a múlt hét folyamán gond nélkül körözhetett a magyar légtér fölött egy veszélyes drón – amiről a miniszterelnök csak a hírekből értesült. 

Emellett fontosnak tartja kiemelni, hogy az ellenzék nem akar katonákat küldeni Ukrajnába.

Egyedül a NATO-val való együttműködést támogatják.

Majd áttér a bolgár elnök ügyére, akit a napokban tartóztattak le korrupció és az EU-s pénzekkel való visszaélés miatt.

„Most elszámoltatás lesz. Ez még nem Magyarország, bár minden szava igaz lehet néhány héten belül, ha önök is úgy akarják”

– mondja Márki-Zay. 

Fotó: Márki-Zay Péter/Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...minden szava igaz lehet néhány héten belül, ha önök is úgy akarják”

Rajtam nem fog múlni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"Versenyt csinál az Orbán-rezsim és az ellenzék abból, hogy ki nem szállít és ki nem szállítana fegyvert Ukrajnának, miközben szégyen, hogy Magyarország nem támogatja Ukrajna önvédelmét egy külső támadással szemben, amely ráadásul közvetve Magyarországot is fenyegeti, de a kárpátaljai magyarokat mindenképp. Amerika és az Európai Unió hatalmas fegyverszállítmányokkal segíti az ukránokat, Magyarország pedig a NATO és az Európai Unió tagja. Miért is lenne a nyugati szövetségi rendszer tagjaként bűnös dolog fegyvert küldeni Ukrajnának az önvédelemhez?

Az ellenzék megint bedőlt az orbáni propagandának, amely azt a hamis látszatot kelti, hogy Magyarország a “béke” pártján áll és “semleges” marad azzal, ha nem segíti Ukrajnát fegyverekkel, vagy akár csak azzal, hogy a nyugati szövetségesek fegyvereit nem engedi át Magyarországon, ahogy az összes többi szomszédos ország teszi. Az ellenzéknek felelőssé kellene tenni Orbánt azért, mert az orosz agressziót nemcsak nem ítéli el, de nem is segíti a megtámadott országot, ahol jelenleg Putyin háborús bűnöket követ el és népirtást folytat."
nepszava.us/szegyen-hogy-az-ellenzek-sem-szallitana-fegyvert-ukrajnanak-hogy-megvedhesse-magat/
Pipás
@pécsi: Anyádnak mantrázd a fideSS pártpropagandáját, te mocsok! Már a nagyapád is besúgó volt. Rohadt, gerinctelen és hazug komcsi!
pécsi
@Pipás: emberszabású lény!Annyira hülye vagy,hogy az már fáj! Komcsinak nevezed azt ,aki a komonistákat és fasisztákat is képviselő Márki nevü elmebeteget bemutatja a hozzád hasonló megtévesztett proliknak? Ember, ha az vagy egyáltalán, nézz a tükörbe! Április 3. után rlmentek a búsba!
Pipás
@pécsi: Anyád te hazug román cigány!
pécsi
@Pipás: primitív komcsi vagy , magyar vagyok és elszámoltatunk titeket.Kommunistának nincs hazája, itt nincs helye többé! Huzzál el Bruxellesbe Gyurcsótány vezéreddel együtt, vigyétek az asszonyt is.Pá!
Pipás
@pécsi: Anyád a primitív komcsi, hülye gyerek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.