A brit védelmi minisztérium figyelmeztet a „lemorzsolás stratégiájára”.

Putyin új stratégiára váltott – Ezután még több polgári áldozatot követelhet a háborúFotó: MTI/AP/Rodrigo Abd

A brit védelmi minisztérium egy Twitter-posztban ír arról, hogy a Kreml „eddig nem érte el eredeti céljait”, és „meglepte az ukrán ellenállás mértéke és hevessége” – vette észre a telex.hu. A tárca úgy véli, hogy emiatt Oroszország kénytelen volt változtatni operatív haditervein, és most a „lemorzsolás stratégiáját” követi.

„Ez valószínűleg a tűzerő válogatás nélküli alkalmazását vonja maga után, ami a polgári áldozatok számának növekedését, az ukrán infrastruktúra tönkretételét és a humanitárius válság fokozódását eredményezi”

– figyelmeztettek.

Forrás: telex.hu
Fotó: MTI/AP/Rodrigo Abd

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Ez jó ! Fitymák itt a HUN-ban körtáncot járhatnak örömükben. Sámándobokkal Nemzethy csizmaszárat verve buzdíthatnák a rendíthetetlen Hadsereget. Tömjénzsóti meg idézgethetne a bibliából Ölj Ölj Ölj mert minden szót nem tud elolvasni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
Zelenszkij és Putyin gyerekeit ültessék be egy-egy tankba és indítsák a támadást.
Ez már csak a fegyvereladásról szól. ennek érdekében más anyák,szülők gyerekeit is irtják. Putyin sem ártatlan, Zelenszkij sem.
csak úgy....
@verőce21: te lassan több marhaságot hordasz itt össze mint a @Shikari: barátod és szellemi sorstársad!
Emmersson71
@verőce21: És az a tanácsadó, aki nem szólt Donald kacsának, hogy nem söprik fel az erdőket Skandináviában, valamint nincsenek robbanó fák Ausztriában :P

nepszava.hu/3092361_trump-szerint-ausztriaban-robbano-fak-nonek-es-az-osztrakok-erdoben-elnek
Emmersson71
@verőce21: Donald kacsa: “A világon mindenütt vannak erdők. De nincsenek akkora erdőtüzek, mint Kaliforniában. Európában erdei városok vannak. Gondoljanak olyan országokra, mint mondjuk Ausztria. De sok ilyen ország van. Az erdőben élnek. Erdővárosokban. De náluk nincsenek ilyen tüzek. Pedig náluk több robbanó fa nő. Olyan fáik vannak, amik könnyebben fognak tüzet. De ők rendben tartják az erdőiket. A lehullott levelek olyanok, mint a benzin, a száraz ágak meg mint a gyufaszálak. Ha 18 hónapnál hosszabban hevernek ott, robbanékonnyá válnak. Ezektől meg kell szabadulni."

És ennek az idióta baromnak volt a kezében az atomtáska kódja!
Lepényleső
...holott talán egy is véget vethetne az agressziónak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.