Bármennyire is bíztam benne, sajnos be kell látnom, hogy Márki-Zay Péter képtelen meghaladni azt a közvádlói szerepet, amelyet a magyar közéletben elfoglalt, és valamiféle államférfi benyomását kelteni – írja a hang.hu-n megjelent véleménycikkében Puzsér Róbert.

Puzsér: határozottan óhajtom a kormányváltást, de tartok is tőle
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A publicista leszögezi: 

Nem csinálok titkot abból, hogy határozottan óhajtom a kormányváltást, de az sem titok, hogy elsősorban hiteles analízissel tartozom a nyilvánosságnak, és hát arra a magatartásra, amelyet Orbán Viktor kihívója ebben a kampányban felmutat, sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy kompetens.

Puzsér Róbert szerint az a jelölt, aki senkitől nem fogad meg tanácsot, és nem képes feladatot magánál alkalmasabb személynek delegálni, nem vezető. "Nagyon nem jó jel, hogy a Fidesz politikájától irtózó állampolgárként egyszerre bízom a kormányváltásban, és egyszerre tartok tőle" – fogalmaz cikkében.

Puzsérnak nem az a problémája az ellenzék miniszterelnök-jelöltjével, amit a kormánypárti ellenségmenedzsment a sokórás előadásaiból egyre-másra kiragad, hisz nyilvánvaló, hogy a szándékos félreértés ellen nem lehet védekezni.

Az én bajom az, hogy abból a közéleti revolverhősből, akit megjelenít, igazán nehéz kinézni, hogy képes lesz országot vezetni

- teszi hozzá.

A teljes cikk itt olvasható.

Forrás: hang.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
A fideSSnél bárki jobb lesz,mindenképp le kell váltani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@driv3r: Efftársék fajkreténje! Onnét az elmeosztály bolsevik tagozatáról te mindig a saját diagnózisodat hazudod másokra!?
ómió
@Pipás: Bolsiék fajgyökere! Miért akarod önmagadat mindig másra hazudni? Így "teremtett" téged Lenin efftársad?
driv3r
Egy próbát megér. /vállalkozó szellem/
koszpeko
@ómió: hazug geci vagy.
Ócska aljas mocsok.
Pont olyan mint a gazdàid.
Àllítasz bizonyiték nélkül.
Takarodj a fajtàrsaiddal együtt a picsàba!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.