Bármennyire is bíztam benne, sajnos be kell látnom, hogy Márki-Zay Péter képtelen meghaladni azt a közvádlói szerepet, amelyet a magyar közéletben elfoglalt, és valamiféle államférfi benyomását kelteni – írja a hang.hu-n megjelent véleménycikkében Puzsér Róbert.

Puzsér: határozottan óhajtom a kormányváltást, de tartok is tőle
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A publicista leszögezi: 

Nem csinálok titkot abból, hogy határozottan óhajtom a kormányváltást, de az sem titok, hogy elsősorban hiteles analízissel tartozom a nyilvánosságnak, és hát arra a magatartásra, amelyet Orbán Viktor kihívója ebben a kampányban felmutat, sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy kompetens.

Puzsér Róbert szerint az a jelölt, aki senkitől nem fogad meg tanácsot, és nem képes feladatot magánál alkalmasabb személynek delegálni, nem vezető. "Nagyon nem jó jel, hogy a Fidesz politikájától irtózó állampolgárként egyszerre bízom a kormányváltásban, és egyszerre tartok tőle" – fogalmaz cikkében.

Puzsérnak nem az a problémája az ellenzék miniszterelnök-jelöltjével, amit a kormánypárti ellenségmenedzsment a sokórás előadásaiból egyre-másra kiragad, hisz nyilvánvaló, hogy a szándékos félreértés ellen nem lehet védekezni.

Az én bajom az, hogy abból a közéleti revolverhősből, akit megjelenít, igazán nehéz kinézni, hogy képes lesz országot vezetni

- teszi hozzá.

A teljes cikk itt olvasható.

Forrás: hang.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
A fideSSnél bárki jobb lesz,mindenképp le kell váltani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
na, még ez is:..." határozottan óhajtom"...ezen felsírtam..méghogy határozottan óhajtom...
...az az érzésem, hogy két vasat tart a tűzben...ha bukik a kormány, akkor ő már határozottan óhajtotta, és tessék...kérem az államtitkári pozíciót...mindegy hová, csak legyek valaki..
Ha marad minden a régiben...akkor sem fog a szeme sem rebbenni, mert kedves úriember(szerűséget)volt, és ő tulajdonképpen nem is bízott ebben a nívótlan ellenzékben...

Mindegy is, ki nyer, a lényeg, hogy a sima beszéddel jól jöjjön ki a szarból..
CsipkeRózsa
Nem egyedül fog dönteni fontos kérdésekben, ott lesz az együttes összes pártja. Megvan a közös programjuk, több nagyon jó szakember tanácsadójuk van, lesz, okos, szakmájukat értő minisztereket fognak választani.
Kizárólag az orbáni örökség és az ellenpropaganda lesz a haladás elleni akadály.
kotos
Nem titkolom én sem, hogy "ellenzéki" vagyok, jelentsen bármit. Nem tudom elfogadni egy köztörvényes miniszterelnökségét. De soha nem fogok MZP-re szavazni, akkor sem. Pszichopata, olyan, aki bőven beszél és nem mond semmit. Vagy annak az ellenkezőjét, amiről kiderül, hogy nem úgy gondolta. Továbbá én az amerikai segget ugyanúgy nem szeretem, miként az eszeveszett oroszellenességet sem.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Ne ringasd magad állomvilágban, már az összefogás is csak a kötelező protokollt hangoztatja de mindenki tisztában van vele hogy el van cseszve az egész. Peti nem kormányfőnek való mégha az egész világ a tanácsadója lenne akkor sem, ..és közözs izé...nincs ott semmi, mert ha volna nem így tolatna sőt ha most mindenkit félersöpör mi lesz ha megválasztják ?...gondolod hogy nem úgy fog viselkedni mint egy elszabadult hajóágyú?...dehogy nem...
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Nem lesz hajóágyú, nem olyan típus, sokkal szelídebben tud válaszolni. Tudomásul fogja venni.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Akaratos és arrogáns ember aki, a tehetségtelenségét erőszakkal próbálja pótolni. Egy kampány nem arról kéne szóljon hogy ki kicsoda hanem ő mit tud és azt honnan tudja mert mondani igérni bárki tud de ha nincs gyakorlat és tapasztalat a háta mögött akkor még olyan sem lesz mint az ukrán bohóc.
driv3r
Puzsért csak egy hajszál választja el a zsen... attól, hogy kényszerzubbonyt húzzanak rá.

Járatlan utat...
Pont te félsz? Inkább maradjon egy nemzetáruló, a nemzetet ipari méretekben kifosztó zsarnok?
Hiteltelenné váltál, és gyáva vagy! (nem az én szememben, mert én eddig sem tartottalak semmire, hanem azok szemében, akik néznek téged)
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Közel sem olyan akaratos, mint Orbán, aki mindenben egyedül dönt, aki a bosszú minielnöke, aki folyton hazudik, aki kérdésre nem válaszol, csak amikor a saját emberei kérdezik, stb., stb. Leginkább pedig nem törődik az emberekkel, csak a saját, és környezete tagjaival.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...Egy kormányfő nem tudakozási iroda, és nem is lesz az, csak ez most neked hiányérzetet kelt mert elhitették veled hogy ha macskád elkódorog akkor is őt kell felelősségre vonnod és megkérdezni hogy miért történt...
A kormányfő az országot vezeti úgy mint a mozdonyvezető a vonatot és mi nem utasok vagyunk rajta hanem alkatrészek amelyek segítik működni a haladást...az utasok azok a tetvek akik nem fizetik meg a munkádat.
Istenakinincsen
A fideSSnél bárki jobb lesz,mindenképp le kell váltani.
simmering73
Nagyon nem szeretem a Puzsért, de most üstökön ragadta a problémát.
kormanyos63
@simmering73: Dettó!
Én sem kedvelem Puzsért(sőt) de amit most mondott azzal én is egytértek!
Már régóta mondom(és ezért állandóan lefideszeseznek, pedig kurvára nem vagyok az, és sosem szavaztam rájuk) és írom, hogy MZP nem alkalmas, és nem is esélyes arra, hogy leváltsa orbánt, és hitvány bűnbandáját!
Óriási tévedés volt őt választani miniszterelnök-jelőltnek!
Én sokkal alkalmasabbnak, és esélyesebb jelőltnek tartottam Karácsonyt, Dobrevet, vagy akár Jakab Petit is orbánpatkány leváltására!
driv3r
Mocskos rohadék istentelen zsidó-e vagy Puzsér?
Ha igen, mesélj a hitetlenségedről, az állomásokról, amíg eljutottál ide, te faszparaszt.
(az ismeretség nagy úr, meg a 15 perc hírnév is - ezek lerágott csontok)
kormanyos63
@driv3r: Nem kellene zsidóznod, én sem bírom Puzsért, de ez gusztustalan amit művelsz!
Neki van egy véleménye, amit vagy elfogadsz, vagy nem, egyik sem kötelező!
Ennyike!
human
Puzsérnak soha senki nem lesz jó. Ezért is szerettem a Sznobjektív című műsorát, mert nagyon mókás kritikákat tudott gyártani bármiről. Valamint van még az ATV-n az ÖT című műsor. Na őket és Puzsért is a vénlány kategóriába sorolom, akik számára soha senki nem lesz megfelelő, mert olyan magasra teszi a lécet és egyedül fog meghalni.
magyar1
Amikor felesleges pazarlásokra szórja a milliárdokat, miközben a nép nagy része vegetál - akkor én is óhajtom, na de kire? Mzp zelenszkij szintjén van.
De akkor, amikor nagyon okosan és a nép érdekében ki akar maradni egy őrültek által tervezett és megcsinált háborúból - akkor nem óhajtom.
Vagy amikor nem akarja a muszlim gyilkosainkat beengedni Európába.
Az az érzésem, hogy Európát tönkre akarja tenni valaki vagy valakik.
kormanyos63
@sgl: A faszomat nem érdekli, hogy Puzsér kivel él, vagy kivel nem, tőlem élhet akár egy vizílóval, az sem érdekelne, mások magánélete engem sosem érdekelt!
Amúgy én sosem bírtam a stilusát, és nem tartom őt jó újságírónak sem!
Egy beképzelt, nagyképű, nárcisztikus palinak tartom, oszt jó napot!
A sznobjektív című müsorát sem néztem soha(és most az "öt" című műsort sem nézem az ATV-n, ahol Ceglédi Zolival, Hont Andrással, és Konok Péterrel osztja az észt) és nem volt szimpatikus az annak idején a Hír TV-n futó "szabadfogás" című műsorban sem, pedig magát a műsort nagyon szerettem!
ómió
Csak nem az úgy várható ötszörös gázár bizonytalanít el téged, Puzsér efftárs!?
kormanyos63
@sgl: Egyetértek Puzsérral, pedig kurvára nem kedvelem!
MZP nekem nagyon unszimpatikus, én sosem szavaztam rá, és ezután sem fogok!
Én alkalmatlannak, és esélytelennek tartom az orbán rezsim leváltására, hiába próbálod fényezni őt!
És ezt sajnos a közvéleménykutató intézetek számai, felmérései is alátámasztják, mindenkinél a fidesz vezet 5-6%-kal!
Óriási hiba volt MZP-t megválasztani miniszterelnök-jelőltnek(megér az is egy misét, hogy a 3.-helyről hogy a francba tudott nyerni) sokkal nagyobb esély lett volna leváltani a fideszt Karácsonnyal(hiába vered bele a csúfot) Dobrevvel, de akár még Jakab Petivel is!
Erről meg vagyok győződve!
Úgy néz ki, hogy ez a hajó elment( inkább elsűllyedt) és marad ez a mocsok, hitvány tetvedék bűnbanda!
koszpeko
@ómió: Te narancsködös hígagyú, ki a faszom mondta, hogy ötszöröse lesz a gàzàr?
ómió
@koszpeko: Kérdezd meg, idiótája, Maki efftársadat! Hátha a "Zorbánra" hazudja!
ómió
@koszpeko: De! Majd a kedvedért keresgélem Maki efftársatok idiotizmusait!
driv3r
@ómió: Te egy buta fasz vagy. Már régen túlléptünk volna rajta(d), de te újra és újra bebebizonyítod, hogy egy buta feasz vagy.
Miért jó az neked és a Fidesznek, hogy egy szarfaszú hülyegyerek folyamatosan lejártja őket magával együtt?
(ez kérdés volt, ha nem vetted volna észre ebben nagy rohanásban a kérdőjelet)
ómió
@driv3r: Efftársék fajkreténje! Onnét az elmeosztály bolsevik tagozatáról te mindig a saját diagnózisodat hazudod másokra!?
ómió
@Pipás: Bolsiék fajgyökere! Miért akarod önmagadat mindig másra hazudni? Így "teremtett" téged Lenin efftársad?
driv3r
Egy próbát megér. /vállalkozó szellem/
koszpeko
@ómió: hazug geci vagy.
Ócska aljas mocsok.
Pont olyan mint a gazdàid.
Àllítasz bizonyiték nélkül.
Takarodj a fajtàrsaiddal együtt a picsàba!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.