Már megindult a nyomozás az ügyben.

"Pár nappal ezelőtt a polgármesteri titkárságon az általános helyettesem irodájában az egyik plafonon lévő ledes spotlámpában a képen látható megfigyelő és lehallgató berendezést (kamerát és mikrofont) találtuk”

- írta közösségi oldalán Csőzik László, Érd összellenzéki támogatású polgármestere.

Botrány! Kémkamerával és lehallgatókészülékkel figyelték meg az érdi polgármestert

Fotó: Csőzik László

A polgármester feljelentést tett az ügyben a rendőrségen. 

A rendőrség tájékoztatta a Telexet, hogy az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 2022. március 29-én érkezett feljelentés alapján tiltott adatszerzés bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el egyelőre ismeretlen tettes ellen. A rendőrség lefoglalta az eszközt, amelyet igazságügyi szakértői vizsgálatra továbbít.

Csőzik szerint a kémkamera vette a szobában zajló eseményeket, sőt, mivel pont az asztalon lévő számítógép felett volt, akár a begépelt jelszavakat is venni tudta. Hozzátette: reméli, a nyomozás kideríti, ki és miért szerelte fel, kinek továbbította a jeleket.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipás
A fideSSes szárnyas ló ide is megérkezett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pipás
A fideSSes szárnyas ló ide is megérkezett.
szegfue
Háááááááát az biztosnak látszik, hogy nem Gizi néni, a takaritónő volt.
Csizmás Kond
...és hogy találta meg a kémkamerát a polgármestersegéd ?
Csizmás Kond
@bakcsubakka: ...hogy kezdjem hogy megértsd... annak aki csak olvas és nem értelmez, csak keresi, hogy mibe köthet bele szerintem kezelésre volna szüksége.
De hogy ne kelljen bután meghalj elmagyarázom. Egy irodába soha nem szokás sem polgármestersegédnek sem titkárnőnek sem egyik ott dolgozónak sem a fogyasztó vagy bármilyen elektromos dolog cseréje. Az minden esetben a villanyszerelő cseréli, és soha nem szereli szét az égőt csak eldobja. Tehát ha ezt így megtalálták akkor kellett tudják, hogy benne van, különben mindenestől kuka...na de ez neked túl komplikált lehetett mert gondolom te otthon mindig belenézel a kiéget izzókba...
terlasz
@Csizmás Kond: Nyilván a kiszivárgott információk forrását keresték. Nem olyan bonyolult ez, Cirmike.
ómió
Még Szilvássy efftársék "felejtették ott"?
Csizmás Kond
@bakcsubakka: ...nahát...ilyen okos csukát még nem ettem...és mond ki vette észre hogy az az égő nem égő ?..ugyértve nem is világított és gondolta az a faluközösséf segédpolgármestere na nézzük csak meg mi van benne...vagy világított de úgy is szétszedte mert biztos ami biztos nehogy ne az legyen aminek látszik...nahát...de biztos nem a farháttól lettél ilyen okos mert amíg nem reklámoztad addig is írtál hasonló feltalálásokat...csak túlzásba ne vidd mert még vasárnap rád fognak szavazni...
Csizmás Kond
@bakcsubakka: ...azt nem is állítottam hogy az én képességeim befolyásolnák a te hülye mivoltodat...te magadtól vagy legalábbis tőlem függetlenül vagy ilyen amilyen...
Az aki minden friss szart magára kenve (értendő a csirkrfarhát, de volt dr meg a lószar tudja mi ) hirdeti magát és ezt minden alkalomkor megváltoztatva teszi attól nincs amit kérdezni...
Csizmás Kond
@bakcsubakka: Persze hogy tudom, hogy ki vagy...egy letagadott erdélyi aki így akar magyarabb lenni, hogy megtagadja önmagát...na de az legyen a te bajod...és ezután az ilyen kivagyokénmarhaságokkal próbálkozz másnál...aki elhiszi.
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,.és hogy találta meg a kémkamerát a polgármestersegéd"

...majd:
,,annak aki csak olvas és nem értelmez, csak keresi, hogy mibe köthet bele szerintem kezelésre volna szüksége."

Te aztán megfogtad a lényeget...
Hogy miért és hogyan került oda, az meg mellékes.
csak úgy....
@Shikari: persze egy fidesz irodáról más lenne a véleményed! süsü vagy tibim
ómió
@bakcsubakka:Mi történt, bolsiék elmebeteg latrinabúvára!? Felmerültél egy szusszanásra? Szóval, hiába pottyantott téged anyád oda?
Csizmás Kond
@Shikari: ...kampányufogás...de mégis sokan bedőlnek...
ómió
@bakcsubakka: Ha bolsiék piroskönyves, balkézből való fattyát látnád, bolsiék elmebetege, kukkants a tükörbe! Ott lesz az, ne másra hazudd! Még akkor is ő az, ha a kisz-gyülésre járást éppen szüneteltetni tervezi is! Legalább lemerülhet a fakafajtája, ahova való, a bolsi latrinába!
ómió
@bakcsubakka: Látom, téged még ott a bolsi latrina mélyén se kímél a bolsi elmebajod! Sőt! Annál súlyosabb, minél lentebb merülsz, bolsiék szarkupaca! Böszme efftársad meg bezáratta előtted az OPNI-t! Ez is olyan ügy, mint te magad: szar! Tudod: amiből "gyúrva vagy", ahogy a bolsik általában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.